لینک های دسترسی

Breaking News

افزایش جاسوسی سایبری چین همزمان با بحران کروناویروس


یک نهاد امنیت سایبری در ایالات متحده گفته است که از اواخر ماه جنوری، همزمان با آغاز گسترش کروناویروس در خارج از چین، جاسوسی سایبری یک گروه مشکوک چینی را ردیابی کرده است.

موسسه " فایر آی" در گزارشی که چهار شنبه ۲۵مارچ (ششم حمل) منتشر کرده است از افزایش در فعالیت یک گروه هکری موسوم به "ای پی تی ۴۱" از ۲۰ جنوری به اینسو خبر می دهد.

این شرکت امنیت سایبری می گوید که در این مدت بیش از ۷۵ مشتری‌اش، از شرکت‌های تولیدی و رسانه‌ای گرفته تا سازمان های خدمات صحی و موسسات غیر انتفاعی، هدف حملات این گروه قرار گرفته اند.

کرستوفر گلایر، متخصص امنیتی موسسه "فایر آی " به خبرگزاری رویترز گفت: "تنش دیرینه بین واشنگتن و بیجینگ بر سر تجارت و برخوردهای اخیر بر سر شیوع کروناویروس را که سبب مرگ بیش از ۲۲ هزار نفر در جهان شده، می توان دلیل این حملات دانست".

در گزارش آمده است که جاسوسی سایبری اخیر چینی‌ها یکی از فراگیرترین کمپاین طی سال‌های گذشته بوده است. موسسه "فایر آی" از نام بردن مشتریان متاثرشده اش امتناع ورزید.

در همین حال وزیر خارجه چین بدون اشاره به رویداد مشخصی گفته است که "چین قربانی جرایم و حملهٔ سایبری شده است ".

در گزارش آمده است که گروه " ای پی تی ۴۱ " از ضعف‌ها در نرم افزارهای ساخت شرکت‌های "سیسکو " ، "سیتریکس" و دیگران برای ورود به شبکه شماری از شرکت‌ها در ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، مکسیکو، عربستان سعودی، سنگاپور و دیگر کشورها استفاده کرده است.

با اینحال، شرکت‌های "سیسکو " و "سیتریکس " گفته اند که نواقص سیستم نرم افزار خود را رفع کرده اند.

سایر شرکت‌های امنیت سایبری مانند "سکیور ورکس" "دل تکنالوژی" و "سایبرسکیورتی آرم" نیز افزایش فعالیت گروه‌های هکر چینی را تایید کرده اند.

XS
SM
MD
LG