لینک های دسترسی

Breaking News

دود آتش‌سوزی در کانادا زنگ خطر آلودگی هوا را در امریکا به صدا در آورد


به دنبال گسترش دود ناشی از آتش‌سوزی جنگلات در کانادا، در ۱۵ ایالت شرقی و شمال شرقی ایالات متحده هشدار آلودگی هوا داده شده است.

مقام‌های صحی از ایالت‌های ورمونت گرفته تا کارولینای جنوبی روز چهارشنبه هفتم جون (۱۷ جوزا) به باشندگان این ایالت‌ها از موجودیت آلاینده‌ها در هوا به میزان بلندتر از سطوح صحی هشدار داده اند.

به گفتۀ مقام‌ها، وجود این آلاینده‌ها در دود ناشی از آتش‌سوزی کانادا که به سمت جنوب ایالات متحده در حال گسترش است، مشکلات تنفسی را برای میلیون‌ها امریکایی سبب خواهد شد.

ادارۀ ملی خدمات جوی ایالات متحده گفته است که به باشندگان شهر واشنگتن دی‌سی، پایتخت ایالات متحده نیز به خاطر خرابی کیفیت هوا هشدار داده شده است.

به مردم سفارش شده است که رفتن به بیرون از منزل را محدود کرده و کسانیکه مشکلات و بیماری‌های تنفسی دارند، ماسک بپوشند.

با توجه به آتش‌سوزی‌های امسال که وقت‌تر از فصل معمول به وقوع پیوسته و پهنای آن به سرعت رو به گسترش است، مقام‌ها گفته اند که بدترین آتش‌سوزی جنگلات در کانادا در حال وقوع است.

آسمان شهر نیویارک و شمار زیاد شهرها در شمال ایالات متحده را غبار خاکستری رنگ فرا گرفته و بوی چوب سوخته در هوا به مشام می‌رسد. در برخی شهرها غلظت دود به حدی بود که طلوع آفتاب به وضوح دیده نمی‌شد.

آسمان‌خراش‌های شهر نیویارک که در روزهای صاف و آفتابی از چندین کیلومتر دور دیده می‌شد، صبح چهارشنبه حتا از فواصل نزدیکتر تقریباً غیر قابل دید بود.

با اینحال، مکاتب در شهرهای شمالی، شمالشرقی و شرقی ایالات متحده باز بوده، اما فعالیت‌هایی که بیرون از صنوف درسی و در هوای باز انجام می‌شود، مانند تمرینات فزیکی متوقف شده یا در داخل فضاهای سربسته صورت می‌گیرد.

مقام‌ها در کانادا نیز به باشندگان شهرهایی که در اطراف محلات آتش‌سوزی موقعیت دارند، به شمول شهر تورانتو، از خرابی کیفیت هوا هشدار داده اند.

حکومت کانادا برای مهار کردن آتش‌سوزی، افزون بر کارمندان اطفاییه قوای نظامی را نیز به ساحه فرستاده است. در حال حاضر آتش سوزی در تقریباً تمام ده ایالت کانادا جریان دارد که وخیم‌ترین آن کوبیک گزارش شده است.

بر اساس آخرین آمار، حدود ۳.۳ میلیون هکتار جنگل در آتش‌سوزی‌های اخیر در سرتاسر کانادا به کلی تخریب شده و بیش از ۱۲۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه‌های شان شده اند.

XS
SM
MD
LG