لینک های دسترسی

Breaking News

سگنال‌های مشکوک فضایی؛ چین: ممکن از تمدن فرازمینی باشد


دانشمندان چینی می‌گویند که آن چه را که می‌تواند نشانه‌ای از یک "تمدن فرازمینی" باشد، شناسایی کرده‌اند.

پژوهشگران چینی، دریافت سگنال‌های "مشکوک" از فضا را به‌عنوان بخشی از جست‌وجوی شواهدی از موجودات فرازمینی رصد کرده‌اند و سرگرم بررسی احتمال این فرضیه اند.

این سگنال‌ها توسط تلسکوپ رادیویی "فست" چین که "چشم آسمان" نیز نامیده می‌شود، دریافت شده است. این تلسکوپ با قطر ۵۰۰ متر بزرگترین تلسکوپ در نوع خود در جهان است و از سه سال به اینسو درحال تحقیق دربارۀ زندگی و موجودات فرازمینی بوده است.

یک خبرگزاری دولتی چین که خبرهای مرتبط با تکنالوژی و علوم را نشر می‌کند، گزارش داده است که پژوهشگران چینی زیر نظر پروفیسور ژانگ تونجی، دانشمند ارشد گروه تحقیقاتی تمدن فرازمینی چین در دانشگاه بیجینگ، نشانه‌هایی از "فناوری احتمالی" تمدن‌های هوشمند در نقاط دیگری از کیهان را کشف کرده‌اند.

تلسکوپ چشم آسمان با اسکن یا مرور آسمان برای سگنال‌های رادیویی خاصی که می‌توانند به‌صورت مصنوعی تولید شوند، کار می‌کند. این سگنال‌ها باید از صداهای پس‌زمینۀ سایر امواج رادیویی که از اعماق فضا می‌رسند، متمایز شوند و نیاز به تجهیزات حساس و پیشرفته‌ای برای بررسی دارند.

در برخی موارد، تلسکوپ به بررسی سیارات فراخورشیدی، یعنی سیاراتی که به دور ستارگانی غیر از خورشید می‌چرخند، می‌پردازد.

به نوشتۀ این رسانۀ چینی، گروه تحقیقاتی پروفیسور ژانگ تونجی، دو مجموعه سگنال‌های مشکوک را دو سال پیش و سگنال‌های دیگری را در سال جاری شناسایی کرده‌اند.

البته دریافت این سگنال‌ها الزاماً به معنی وجود زندگی فرازمینی یا موجودات فضایی نیست و حتا احتمال دارد که در نتیجۀ تداخل امواج رادیویی باشد. بررسی دقیق این سگنال‌ها نیازمند فرایندی طولانی و پیچیده‌ است و به زمان بیشتری نیاز دارد.

شناسایی سگنال‌های رادیویی ناشناخته از فضا پدیده جدیدی نیست و دریافت آنها همواره به گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره منبع آن منجر شده است.

XS
SM
MD
LG