شورای تحقیقات صحی هند گفته است که از هر ۱۵ شهروند بزرگتر از ده سال در آن کشور، یک نفر انتی بادی کروناویروس را در بدن خود دارد که نشان میدهد آنان بیماری کووید۱۹ را پشت سر گذاشته اند.
آمار ارایه شده براساس آزمایش خون ۲۹ هزار نفر از اواسط ماه اگست تا اواسط ماه سپتمبر در سراسر هند میباشد.
هند در حال حاضر بیش از ۶.۲ میلیون مورد کووید ۱۹ را گزارش داده است. اما یک مطالعۀ جدید توسط نهادهای صحی آن کشور نشان داده است که آمار واقعی ابتلا به کووید۱۹ در هند ممکن ۱۰ برابر بیشتر از آمار رسمی باشد.
دکتر بالرام بهارگوا، رییس شورای تحقیقات صحی هند گفته است که این پژوهش نشان میدهد که خون ۱۵.۶ در صد ساکنان محله های فقیر نشین حاوی انتی بادی کروناویروس میباشد در حالی که این رقم برای ساکنان محله های غیر فقیر نشن ۸.۲ در صد و در ساکنان روستا ها ۴.۴ در صد میباشد.
هند بعد از ایالات متحده بیشترین رقم مبتلایان کووید۱۹ را در جهان دارد. واقعات این بیماری بعد از برداشتن محدودیت ها و بازگشایی ترانسپورت عامه، تشبثات، بازارها، هوتلها، رستوانها و میخانه ها در اکثر شهرها افزایش یافته است.
بیماری کووید ۱۹ جان بیشتر از یک میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است. ایالات متحده با بیشتر از ۲۰۶ هزار مورد مرگ ومیر از رهگذر تلفات ناشی از کووید۱۹ در صدر کشورهای جهان، برازیل با نزدیک به ۱۴۳ هزار مورد مرگ در ردیف دوم و هند با بیشتر از ۹۷هزار مورد مرگ و میر در ردیف سوم قرار دارند.
هند ، با حدود ۱.۴ میلیارد جمعیت، مرتباً بلندترین میزان ابتلای روزانه به کووید۱۹ را در جهان گزارش داده است.
با وصفی که هند در یک روز از ۹۷۸۹۴ مورد کروناویروس نیز خبر داده است، کارشناسان می گویند که هنوز این بیماری در آن کشور به نقطهٔ اوج نرسیده است.
کروناویروس در دسمبر سال ۲۰۱۹ نخست در شهر ووهان مرکز ولایت هوبی چین شایع و به سرعت به همهگیری مرگبار مبدل شد.
تا کنون بیشتر از ۳۳ میلیون نفر به بیماری کووید۱۹ در سراسر جهان مبتلا شده و نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰۰ نفر در اثر این بیماری در جهان درگذشته اند.