لینک های دسترسی

Breaking News

وضعیت ناگوار مهاجرین در کمپ ها در هنگری


سیستم سخت گیرانه امور مهاجرت در هنگری باعث شده است که حدود ۷۰۰۰ پناهجو، بی سرنوشت در سربستان با آیندۀ نا معلوم به سر برند.

تامس بوسک، نماینده ویژه شورای اروپایی در امور مهاجرین و پناهجویان که از دو کمپ مهاجرین در هنگری دیدار کرده، در صحبت با خبرگزاری رویترز گفت که این مهاجرین از آزادی های خود محروم شده اند.

مهاجرینی که در این کمپ ها بسر می برند، آرزومند رفتن به کشور های ثروتمند اروپایی بودند، اما حال در داخل این کمپ ها که دور آن را سیم های خار دار فرا گرفته، و مردم در داخل کانتینر ها زندگی میکنند، گیر مانده اند.

مهاجرین مستقر در این کمپ ها حتی آزادانه رفت و آمد کرده نمی توانند، مگر اینکه اجازه رفتن نزد داکتر را داشته باشند و یا اینکه به سربستان برگردند.

آقای بوسک گفت در گرمای تابستان که شدت حرارت به ۳۰ درجه سانتیگرد میرسد، داخل کانتینر ها که دستگاه های سرد کننده ندارد، چنان گرم میشود که بودن در آن طاقت فرسا است.

بوسک که در خارج از کمپی که در گذرگاه سرحدی تومپا، قرار دارد با رویترز صحبت میکرد گفت، مقام های هنگری به این محل، کمپ می گویند. اما با در نظر داشت تفسیر محاکمه حقوق بشر اروپا، این کمپ نی، بلکه محرومیت از آزادی ها است.

او گفت مهاجرین نمی دانند که چرا در این کمپ ها میباشند؛ آنها کمپ را زندان میخوانند و سوال می کردند که چی وقت از آن جا خارج خواهند شد؟

در این کمپ های که از کانتینر درست شده است حدود ۴۰۰ مهاجری زندگی می کنند که از جنگ ها از سوریه، عراق و افغانستان فرار کرده اند.

هنگری که عضو اتحادیه اروپایی است در اوج بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۵، گذرگاه صد ها هزار پناه جو به جانب غرب اروپا بود. این مهاجرین از طریق ترکیه، یونان و کشور های بالقان به جانب هنگری سرازیر شده بودند.

برای جلوگیری از هجوم مهاجرین به هنگری، حکومت ویکتور اوربن، صدراعظم آن کشور، در امتداد سرحدات سیم خاردار کشیده و قوانینی جدیدی را تصویب کرد که در پهلوی توافق اتحادیه اروپایی با ترکیه برای برگشت دادن پناهجویان، در کاهش قابل ملاحظۀ مهاجرین تازه وارد، اثر گذار شد.

صدراعظم هنگری سیل مهاجرت ها از شرق میانه و افریقا را، تهدیدی برای راه و رسم زندگی اروپایی ها عنوان می کند.

بر اساس قوانینی که در اوایل سال جاری تصویب شد، تمام مهاجرینی که به هنگری داخل می شوند به شمول اطفال، تا زمان طی مراحل درخواست پناهندگی شان، باید در کمپ های روزک و تومپا در امتداد سرحد با سربستان که عضو اتحادیه اروپایی نیست، جابجا شوند. اما تا حال شمار اندکی از درخواست های پناهندگی قبول شده است.

تامس بوسک، نماینده ویژه شورای اروپایی در امور مهاجرین و پناهجویان، گفت که در این کمپ ها درخواست پناهندگی فقط پنج نفر در روز پذیرفته میشود تا طی مراحل شود. به همین علت، هزاران مهاجر بی سرنوشت در سربستان گیر مانده اند.

از ماه اکتوبر سال ۲۰۱۵ تا حال ۳۳۴۸۲۰ سوری و ۱۸۲۹۸۵ افغان به کشور های اروپایی درخواست پناهندگی داده اند که بیشترین آن در آلمان بوده است.

XS
SM
MD
LG