رسانۀ اجتماعی فیسبوک روز سه شنبه اعلام کرد که شمار کاربران آن به بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان رسیده است.
فیسبوک که فعالیت آن در سال ۲۰۰۴ میلادی آغاز شد، کاربران آن محدود به محصلین پوهنتون هارورد بود. حال که شمار کاربران این شبکۀ بزرگ رسانهای به دو میلیارد کاربر رسیده است، این شبکۀ رسانه یی مورد انتقاد قرار گرفته است، زیرا این شبکه به گروه های افراطی اجازه داده است تا به سادگی پیام های افراطگرایی شان را از طریق صفحۀ فیسبوک نشر کنند.
مارک زاکربرگ، رییس و بنیانگذار فیسبوک، روز سه شنبه خطاب به کاربران فیسبوک از فعالیت های شبکۀ رسانهای دفاع کرد و گفت که افتخار دارد که شرکت وی نقشی عمدۀ را در قسمت وصلت مردم در سراسر جهان، ایفا کرده است.
حال شمار کاربران فیسبوک نسبت به جمعیت هر کشور جهان بیشتر است و شمار کاربران آن، بیش از ۲۵ در صد نفوس ۷.۵ میلیاردی جهان می باشد.
علاوه بر وصلت مردم در سراسر جهان، فیسبوک اعلانات تجارتی را نشر می کند و به گفتۀ مقامات آن، در ماه اپریل ۲۰۱۷، بیش از پنج میلیون اعلان تجارتی از طریق فیسبوک نشر شد.
شمار کاربران فیسبوک حال بیشتر در کشور های خارج از ایالات متحده، کانادا و اروپا افزایش یافته است. سه سال قبل، شمار کاربران فیسبوک در دو قارۀ امریکا و اروپا ۳۹ در صد مجموع کاربران این شبکه بود، اما در ربع اول ۲۰۱۷، شمار کاربران آن در این دو قاره به ۳۰ در صد کاهش یافت.