محکمهای در پاکستان روز چهار شنبه ۳۱ اگست (نهم سنبله) عمران خان، صدراعظم پیشین پاکستان را در قضیهٔ مرتبط با اتهاماتی که به دلیل انتقاد از یک قاضی بر او مطرح شده، برای یک هفتهٔ دیگر مهلت داد.
یکی از مقامات حزب تحریک انصاف پاکستان گفت که به آقای خان یک هفته فرصت داده شده تا پاسخ جدیدی به احضاریه محکمه ارایه کند. پاسخ ابتدایی او توسط محکمه رد شده بود. قرار است محکمه به تاریخ هشتم سپتمبر به قضیهٔ خان رسیدگی کند.
اتهامات علیه عمران خان پس از آن صورت گرفت که او در یکی از سخنرانیهای خود گفت که رییس پولیس اسلامآباد و یک قاضی زن را که شهباز گل، یک تن از دستیاران نزدیک او را بازداشت کرده اند، "نخواهد بخشید" و علیه آنان اقدام قانونی خواهد کرد.
پولیس پاکستان گفته است که هدف خان گسترش وحشت در میان پولیس و قوه قضاییه و جلوگیری از انجام وظیفه آنها بوده است.
خان ادعا کرده است که دستیار او توسط پولیس شکنجه شده است، اما وزارت داخلهٔ پاکستان شکنجهٔ آقای گل را رد کرده است.
تهدید افسران پولیس و قاضی بر اساس قانون مبارزه با تروریزم در پاکستان، جرم پنداشته شده و در صورت ثابت شدن آن، ممکن است آقای خان به چندین سال زندان محکوم شود.
باوجودیکه عمران خان در ماه اپریل از سوی پارلمان کشورش سلب اعتماد و از کرسی صدارت کنار زده شد، اما هنوز هم از حمایت گسترده برخوردار است و تظاهرات گستردهای را در سراسر کشور برگزار کرده و جمعیت زیادی را در گردهماییها به خود جلب کرده است. او گفت که مخالفانش از محبوبیت او ترسیده اند.
حامیان خان و وزرای پیشین دولت وی تهدید کرده اند که در صورت بازداشت وی به اعتراضات گسترده خواهند پرداخت. یکی از وزیران پیشین گفته است که حامیانش اسلام آباد را "تسخیر خواهند کرد".
در همین حال رهبران مخالف سیاسی پاکستان نیز هشدار داده اند که اگر حکومت پاکستان، عمران خان را به دلیل اظهار نظرهایی که در مورد قوه قضاییه ارایه کرده است، تحت قانون مبارزه با تروریزم بازداشت کند، به معنی این خواهد بود که حکومت از "خط قرمز" عبور کرده است.
تحلیلگران به این نظر اند که حکومت پاکستان تلاش دارد با فشار آوردن بر آقای خان تصویر سیاسی او را کمرنگ سازند.
پاکستان کشوری است که صاحبان قدرت همواره برای سرکوب مخالفان سیاسی خود از پولیس و محکمه استفاده کرده اند. شهباز شریف، صدراعظم پاکستان نیز چندین قضیهٔ معلق از زمان که حزب مخالف دولت بود، دارد.