لینک های دسترسی

Breaking News

گوگل با هوش مصنوعی بینایی بیماران شکر را آزمایش می‌کند


شرکت گوگل یک برنامۀ هوش مصنوعی را برای آزمایش چشم بیماران مبتلا به مرض شکر یا دیابت در تایلند راه اندازی کرد.

تغییراتی که در سیر بیماری شکر در چشم به وجود می‌آید، می‌تواند منجر به کوری دایمی بیمار شود.

کنت واکر، معاون شرکت گوگل در امور جهانی، پنجشنبه ۲۲ قوس (۱۳ دسمبر) در مراسمی در تایلند گفت: "به صفت یک جامعه، مسوولیت داریم تا از هوش مصنوعی با بهترین روش ممکن استفاده کنیم".

در این مراسم دیگر مزایای اجتماعی پروژۀ هوش منصوعی گوگل نیز بررسی شد.

مقام‌های گوگل و شفاخانۀ دولتی راواجیتی تایلند پس از مطالعه در مورد این پروژه گفته اند دقت هوش مصنوعی در تشخیص تغییرات بیماری شکر بر چشم حدود ۹۵ درصد است.

استفاده از هوش مصنوعی احتمال از دست رفتن بینایی را در بیماران شکر با دقت زیاد تعیین می‌کند تا آنان را متوجه سازد که هر چه زودتر به درمان شان اقدام کنند.

تایلند یکی از بزرگترین تولید کنندگان شکر در جهان بوده و مصرف شکر نیز در میان جمعیت ۶۹ میلیونی آن کشور بسیار بلند است.

حکومت تایلند برنامه‌هایی را رویدست گرفته است تا مردم را از عاداتی که زمینه ساز ابتلا به بیماری شکر است، باز دارد. یکی از این برنامه‌ها آزمایش چشم بیماران مبتلا به بیماری شکر است.

به گفتۀ مقام‌های صحی تایلند، حدود پنج میلیون بیمار مبتلا به مرض شکر در آن کشور وجود دارد که اکثر آنان با خطر از دست دادن بینایی روبرو اند، و برای این جمعیت پنج میلیونی فقط ۱۴۰۰ داکتر چشم وجود دارد.

پایسان رومویبونسوک، معاون شفاخانۀ راواجیتی گفت که برنامۀ آزمایش چشم با هوش مصنوعی گوگل به این هدف راه اندازی شده است تا شمار بیشتر بیماران شکر قادر باشند به گونۀ منظم بینایی شان را آزمایش کنند.

گوگل در اکتوبر سال روان اعلام کرد که در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۵ میلیون دالر را صرف پروژه های بشری و محیط زیستی خواهد کرد که در آن از هوش مصنوعی کار گرفته می شود.

XS
SM
MD
LG