لینک های دسترسی

Breaking News

افزایش نیروهای امریکایی در عراق در جنگ با داعش


قرار است که ایالات متحده دو صد نظامی اضافی را در عراق اعزام کند و در عین حال هلیکوپتر های اپاچی را فراهم کند تا جنگ بر ضد تندروان گروه دولت اسلامی یا داعش در منطقه موصل، حمایت شود.

با اعزام نظامیان تازه نفس، حالا شماری قوای امریکایی در عراق به بیش چهار هزار نیرو خواهد رسید.

اشتن کارتر، وزیر دفاع ایالات متحده، روز دو شنبه از چندین سهمگیری امریکا در جنگ بر ضد گروه دولت اسلامی یا داعش، پرده بر داشت. آقای کارتر اعزام قوای ۲۰۰ نفری اضافی را در جریان سفرش به بغداد، مرکز عراق، اعلام کرد.

آقای کارتر در جریان سفرش به بغداد همچنین گفت که ایالات متحد هلیکوپتر های اپاچی را که مجهز با راکت انداز است، برای عراق فراهم خواهد کرد. وزیر دفاع امریکا افزود که ایالات متحده مشاروین بیشتری نیز به عراق اعزام خواهد کرد.

آقای کارتر گفت "در نظر داریم تا مشاورین اضافی به قوای امنیتی عراق، فراهم کنیم."

وزیر دفاع ایالات متحده در جریان سفرش به عراق، با صدراعظم و وزیر دفاع آن کشور ملاقات کرد. هر دو مقام عراق شرایط کمک های ایالات متحده را پذیرفتند.

آقای کارتر گفت که در حالی قوای عراقی به سمت منطقه موصل نقل مکان می کند، مشاروین اضافی امریکا، یک نیاز عمده است.

اشتون کارتر گفت "بنابراین، ما به خاطر پیروزی خواهان اقدامات بیشتر قوای عراق استیم. موفقیت مستلزم اقدامات بیشتر و لوژستیک بیشتر است."

در همین حال، وزیر خارجه ایالات متحده، اعلام کرد که کمک های امریکا در جنگ بر ضد گروه دولت اسلامی یا داعش شامل ۴۱۵ میلیون دالر به قوای پیشمرگه کردی می شود، قوای که حکومت آن به دلیل کاهش قیمت تیل، با مشکلات اقتصادی و مالی مواجه است.

آقای کارتر گفت "در حال حاضر، قوای پیشمرگه انژری و کالوری کافی در ساحه به دست نمی آورد. بنا بر این، ما علاقمند استیم تا اطمینان حاصل شود که آنان به قدر کافی غذا به دست می آورند تا جنگ را ادامه دهند."

مقامات امریکایی می گویند که سهمگیری بیشتر ایالات متحده بر ضد تندروان گروه دولت اسلامی جبهه جنگ بر ضد داعش را گسترش خواهد داد. اما در عین حال، افزایش قوای امریکایی در عراق احتمالاً خطرات بیشتری را متوجه قوای امریکایی در آن کشور ک خواهد ساخت.

پس از سرنگونی رژیم سنی به رهبری صدام حسین در عراق، جنگ های فرقه یی در آن کشور بالا گرفت، زیرا به باوری شماری از تحلیلگران حکومت نوری المالکی، صدر اعظم پیشین شیعۀ عراق، اقلیت سنی آن کشور را در حاشیه قرار داد، اقدامی که به مثابۀ یکی از عوامل ظهور گروه تندرو سنی داعش پنداشته می شود.

فروش تیل در بازار سیاه، غارت بانک ها، قاچاق آثار باستانی، اخاذی های غیر قانونی، آدم ربایی و تا اندازۀ در یافت کمک مالی از سوی کسانیکه با داعش همسویی و همدردی دارند منابع عایداتی عمدۀ این گروه تندرو می باشد.

ادارات استخباراتی ایالات متحده تخمین می کنند که بیش از ٣٦٥٠٠ نفر از تندروان خارجی از ١٢٠ کشور در عراق و سوریه در صفوف داعش می جنگند که ٦٦٠٠ نفر آن شهروندان کشورهای غربی از جلمه ۲۵۰ شهروند امریکایی اند.

از بدو تاسیس گروه داعش تا حال، تندروان این گروه همواره از سیاست ترس رعب استفاده کرده و مسلمان و غیر مسلمانان را یکسره سر بریده و زنده به آتش کشیده اند. آنان حتی زنان ایزدی را که یک اقلیت قومی در عراق است، به مثابه کنیز استفاده کرده و آنان را به فروش رسانیده اند.

XS
SM
MD
LG