لینک های دسترسی

Breaking News

اظهارات دوستانۀ صدراعظم اسرائیل به مردم ایران


صدراعظم اسرائیل، در تازه ترین اظهارات خود، با ستایش از شهروندان ایران، آنان را مردمان مبتکر و خلاق خطاب کرده، اما مثل گذشته، رژیم ایران را مورد انتقاد قرار داده است.

بنیامین نتنیاهو در پست های تویتر خود یک نوار ویدیویی را نشر کرده که به زبان انگلیسی با زیر نویس فارسی صحبت می کند. آقای نتانیایو در ویدیو تاکید کرده است که ایرانی ها "با تجربه ترین و موفق ترین" مردم در جهان اند.

آقای نتنیاهو در دفاع از ادعایش در مورد توانایی ایرانی ها گفته است که چندین شرکت بی نهایت موفق در ایالات متحده توسط متشبثین ایرانی رهبری می شود که شامل شرکت Uber (شرکت خدمات ترانسپورتی برای مسافران)و شرکت eBay (شرکت فروش سامان آلات برقی آنلاین چندین ملیتی) می باشد.

اما اظهارات ستایش آمیز صدراعظم اسرائیل از مردم ایران، با انتقاد های شدید از رژیم ایران همراهاست و تاکید ورزیده که مردم ایران با یک مشکل جدی مواجه اند و آن عبارت از "رژیم ایران" در آن کشور است.

آقای نتنیاهو گفته است که "دیکتاتور های ایران ثروت آن کشور را به غارت می برند و ده ها میلیارد دالر را مصرف برنامۀ هسته ای می کنند تا از طریق آن، دهشت را در سراسر جهان گسترش دهند و در سراسر شرق میانه دست به تجاوز بزنند."

اما مقامات ایرانی ادعای صدراعظم اسرائیل در مورد ساخت سلاح اتمی را تکذیب کرده و تاکید ورزیده اند که آنان عامل اعمال دهشت افگنی در منطقه نبوده، بلکه قربانی اعمال دهشت افگنی اند.

قبل بر این نیز صدراعظم اسرائیل به تاریخ اول ماه جنوری ۲۰۱۸ در یک پیام ویدیویی برای تلاش های مردم ایران برای آزادی خواهی شان، امید موفقیت کرده بود. هدف صدراعظم اسرائیل اشاره به اعتراضات گسترده در شهر های مختلف ایران در اواخر ماه دسمبر ۲۰۱۷ بود.

اعتراضات ضد حکومتی در ایران به تاریخ ۲۸ دسامبر ۲۰۱۷ آغاز شد و به سرعت به ۸۰ شهر مختلف آن کشور گسترش یافت.

مقامات ایالات متحده به شمول دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، از اعتراضات مردمی در ایران حمایت کردند و حتی شورای امنیت ملل متحد نشست اضطراری را در مورد اعتراضات مردمی در ایران برگزار کرد.

در اعتراضات مردمی در ایران حد اقل ۲۵ کشته بر جاگذاشت و بر اساس گزارش ها، حکومت ایران، ۵۰۰۰ معترض را نیز دستگیر کرد و در نهایت اعتراضات مردمی در آن کشور را خاتمه داد.

قبل از انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ در ایران، روابط میان اسرائیل و ایران بر اساس همکاری های دو جانبه استوار بود، اما پس از روی کار آمدن روحانیون اسلامی روابط میان دو قدرت در شرق میانه همواره پرتنش و خصمانه بوده است.

XS
SM
MD
LG