براساس معلومات پوهنتون جانس هاپکینز ایالات متحده، تا صبح دوشنبه ۳۰ مارچ (۱۱ حمل) ۳۵۰۱۸ نفر در سرتاسر جهان در اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان باخته اند.
تا اکنون ۷۳۷۹۲۹ نفر دیگر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده و بیش از ۱۵۱ هزار نفر دیگر صحتیاب شده اند.
ایالات متحده با بیش از ۱۴۳ هزار مورد مثبت کروناویروس در صدر فهرست کشورهای جهان قرار گرفته است. شمار مرگ و میر ناشی از این ویروس در ایالات متحده به ۲۴۶۷ رسیده است.
کروناویروس در مقایسه با سایر کشورهای جهان، در ایتالیا سبب مرگ بیشتر افراد شده است. این کشور با مرگ و میر ۱۰۷۷۹ نفر در جایگاه نخست قرار گرفته است. شمار مبتلایان به کروناویروس در ایتالیا به ۹۷۶۸۹ نفر رسید است.
اسپانیا از رهگذر مبتلایان از چین پیشی گرفته و روز دوشنبه ۳۰ مارچ شمار مبتلایان کروناویروس در این کشور به بیش از ۸۵ هزار نفر و مرگ و میر ناشی از آن به ۷۳۴۰ نفر میرسید. شرایط سختگیرانه در این کشور را تا ۱۱ ماه اپریل تمدید شده است.
در چین جاییکه برای اولین بار کروناویروس شیوع کرد، امروز برخی از فروشگاهها در شهر ووهان؛ محل اصلی شیوع این ویروس، دوباره گشوده شد، اما باشندگان این شهر هنوز هم از رفتن به بیرون از منازل شان هراس دارند.
در این کشور تا حال، ۳۳۰۴ نفر از اثر بیماری کووید۱۹ جان باخته و ۸۲۱۹۸ نفر دیگر به این بیماری مبتلا شده اند.
مقامات ایرانی امروز از مرگ ۱۱۷ نفر و ابتلای ۳۱۸۶ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته خبر دادند. به این حساب شمار مجموعی مرگ و میر ناشی از این ویروس در ایران به ۲۷۵۷ و شمار مبتلایان از مرز ۴۰ هزار گذشت.
در فرانسه تا اکنون کوید۱۹ جان ۲۶۱۱ نفر را گرفته است. شمار مبتلایان به لیت بیماری در فرانسه به ۴۰۷۴۷ نفر رسیده است. مقامات در فرانسه هراس دارند که به زودی با کمبود مواد طبی مواجه خواهند شد. مقامات در فرانسه گفته اند که در حدود ۸۰ بیمار فرانسوی در شفاخانه های آلمان، سویس و لوگزامبورگ تحت معالجه قرار دارند.
در بریتانیا شمار آخرین تلفات کروناویروس به ۱۲۲۸ نفر رسیده است و ۱۹۷۸۸ نفر به شمول بوریس جانسن، صدر اعظم این کشور به این ویروس مبتلا شده اند. شرکت تولیدات مواد طبی MedFet بریتانیایی امروز اعلام کرد که تمامی مواد ضدعفونی خویش را به اداره ملی خدمات صحی این کشور اهدا کرد.
در آلمان ۶۲۴۳۵ نفر به کروناویروس مبتلا شده اند و ۵۴۱ نفر تا حال در اثر ابتلا به این ویروس جان باخته اند. روز گذشته، مقامات از خودکشی یک وزیر مالیه آلمان خبر دادند که گمان میرود به دلیل "نگرانی عمیق" در مورد چگونگی رسیده به تاثیرات اقتصادی کروناویروس به زندگی اش پایان بخشید.
در افغانستان تا حال ۱۴۱ نفر به کروناویروس مبتلا شده و سه نفر دیگر از اثر ابتلا به آن جان باخته اند.