لینک های دسترسی

Breaking News

هزاران پناهجوی تازه وارد آلمان شد


آلمان تا آخر سال روان برای ورود ۸۰۰ هزار پناهجو آمادگی می گیرد
آلمان تا آخر سال روان برای ورود ۸۰۰ هزار پناهجو آمادگی می گیرد

شهرهای اروپایی شاهد راهپیمایی هایی در حمایت و مخالفت ورود پناهجویان، به ویژه مسلمانان، است.

پولیس آلمان می گوید حدود ۱۲ هزار و ۲۰۰ پناهجو روز شنبه وارد شهر مونیخ در جنوب آلمان شد و مقامات آلمانی نگران آن هستند که بسیاری از این افراد شب ها را در فضای باز سپری کنند چرا که جای دیگری برای رفتن ندارند.

مقامات روز یکشنبه گفتند که جریان ورود پناهجویان به مونیخ متوقف نشده است. مونیخ نقطه اصلی ورود به آلمان از شرق است.

​همزمان با این روز شنبه شهرهای بزرگ اروپا شاهد راه پیمایی هایی در ارتباط با مسئله رو به وخامت پناهجویان بود.

ده ها هزار نفر در مرکز لندن علیه موضع دولت بریتانیا در قبال پناهجویان تظاهرات کردند. فعالان حقوق بشر، سیاستمداران و هنرمندان همبستگی خود را با پناهجویانی که مخصوصا از کشورهای شرق میانه راهی اروپا شده اند، اعلام کردند.

معترضان شعارهای را حمل می کردند که روی آنها نوشته بود "مرزها را باز کنید" و "پناهجویان وارد شوند، محافظه کاران خارج شوند" که اشاره آنها به حزب دیوید کامرون، صدراعظم بریتانیا است که هفته گذشته با پذیرش ۲۰ هزار پناهجو طی مدت ۵ سال موافقت کرد.

این رقم بسیار کمتر از تعدادی مهاجرانی است است که معترضان از دولت خواسته اند آنها را بپذیرد.

سال جاری میلادی ۵۰۰ هزار مهاجر و پناهجو از کشورهای اتحادیه اروپا خواستار پناهندگی و اقامت شده اند. در کوپنهاگ پایتخت دنمارک نیز حدود ۳۰ هزار نفر تظاهرات کردند.

مخالفان مهاجران

اما در وارسا، مرکز پولند، حدود ۵ هزار نفر علیه پناهجویان تظاهرات کردند. دولت پولند با سیاست اتحادیه اروپا برای پذیرش تعداد معینی از پناهجویان مخالفت کرده است. بسیاری از راه پیمایان شعارهای ضد اسلامی سر دادند در حالی که تعداد بسیار کوچکتری، حدود ۱۰۰۰ نفر، در حمایت از پذیرش پناهجویان در پولند تظاهرات کردند.

در همین حال طرح مجارستان برای نصب دیوار بزرگ در مرز و مستقر کردن ارتش و زندانی کردن پناهجویان باعث انتقاد شدید ورنر فیمن، صدراعظم اتریش شده است که این رفتار مجارستان را با دوران "نازی ها" مقایسه کرده است. او گفته است که "پر کردن قطارها با پناهجویان به امید اینکه آنها دور و دورتر بروند، خاطرات دوران سیاه قاره ما را به یاد می آورد."

اظهارات صدراعظم اتریش در هفته نامه آلمانی اشپیگل در روز شنبه منتشر شد. با این حال، وزیر امورخارجه هنگری در واکنش گفت که اظهارات صدراعظم اتریش به گفته او، "برای یک سیاستمدار قرن بیست و یکمی ناشایست است”.

هنگری همچنین در اعتراض به سخنان صدراعظم اتریش، سفیر این کشور در بوداپست را احضار کرد.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان از اعضای اتحادیه اروپا خواسته است که مسوولیت پذیرش پناهجویان را با هم تقسیم کنند. آلمان انتظار دارد تنها در سال جاری ۸۰۰ هزار پناهجو را بپذیرد.

ویکتور اوربان، صدراعظم هنگری که به شدت مخالف پذیرش پناهجویان است گفته است که این حقیقت که پناهندگان مکان های امن در کشورهای همسایه سوریه را ترک کرده اند و راهی اروپا شده اند به این معنا است که آنها به خاطر مسئله اقتصادی و یک زندگی بهتر به اروپا آمده اند و مشکل آنها تامین امنیت نیست.

اما صدراعظم اتریش گفت اظهارات نخست وزیر مجارستان "غیرمسوولانه" است و گفت اتریش، آلمان و سویدن می پذیرند که پناهجویان، آوارگان جنگی هستند و از حق پناهندگی آنها استقبال می کنند.

در همین حال ایالات متحده امریکا اعلام کرده است ۱۰ هزار پناهجوی دیگر را خواهد پذیرفت. سازمان ملل متحد از این تصمیم واشنگتن استقبال کرد. امریکا تاکنون ۱۵۰۰ نفر پناهنده از شرق میانه را در سال جاری پذیرفته است. بسیاری از پناهندگان شرق میانه خواستار ورود به آلمان، ثروتمندترین کشور اتحادیه اروپا هستند.

XS
SM
MD
LG