قصر سفید، اسلام آباد را هشدار داده است که اگر حافظ سعید، بنیادگذار گروه جماعت الدعوه را دوباره دستگیر نکند، روابط واشنگتن و اسلام آباد زیان خواهد دید. حافظ سعید از سوی ایالات متحده تروریست مشخص شده است.
پاکستان، به روز جمعه، حافظ سعید بنیادگذار سازمان جماعت الدعوه را از قید آزاد ساخت. باور بر این است که جماعت الدعوه، صف آرای گروه تندرو شورشی لشکر طیبه است که از سوی هند به انجام حملۀ سال ۲۰۰۸ ممبای متهم است.
مقامات هندی و ایالات متحدۀ امریکا نیز در مورد آزادی حافظ سعید خشمگین اند. حافظ سعید در فهرست دهشت افگنان قرار داشته و ایالات متحده برای معلوماتی که به دستگیری وی بیانجامد، ده میلیون دالر جایزه نیز تعیین کرده است.
سارا هاکبی سندرز، سخنگوی قصر سفید، گفته است که رهایی حافظ سعید از توقیف، "نتوانست یک پیام کاملا آزار دهنده را در مورد تعهد پاکستان برای مبارزه با دهشت افگنی فرستاده و ادعا های پاکستان را که گویا در خاک خود به تروریستان پناهگاه نمیدهد، دروغ ثابت کند".
از حملۀ مرگبار سال ۲۰۰۸ بر ممبی امروز نُه سال گذشت. شهر ممبی امروز شاهد مراسم بزرگداشت از قربانیان رویداد بود. اعضای خانواده های کشته شدگان حملۀ سال ۲۰۰۸ میگویند از اینکه پاکستان، حافظ سعید، متهم به طرح این حمله را آزاد ساخته است، خشمگین اند.
سواتی اجی گَوَند، بیوۀ یکی از منسوبین پولیس است که از سوی ۱۰ حمله کننده در سال ۲۰۰۸ کشته شد. او میگوید: "من اندوهگین ام، و برای مردمی که اعضای خانواده هایشان را در آن حمله از دست داده اند، نیز غم انگیز است."
منندرجیت بیتا، رئیس جبهۀ ضد دهشت افگنی آل اندیا، نیز به این باور است که رهایی حافظ سعید، گویا دقیقا برای بیست و ششم ماه نومبر پلانگذاری شده بود. منندرجیت افزود که "پاکستان و آی اس آی و محکمۀ آن کشور به روی زخم های ما نمک گذاشت".
پیش ازین، هند هم از خبر رهایی حافظ سعید توسط پاکستان ابراز خشم کرده بود. وزارت خارجۀ هند گفتهاست پذیرفتنی نیست که فردی که نامش در فهرست تروریستی است در پاکستان آزادانه گشت و گذار کند.
حافظ سعید، تمام اتهامات وارده علیه خود را رد کرده است.