شهباز شریف، صدراعظم پاکستان روز پنجشنبه ۲۴ نومبر (سوم عقرب) رییس پیشین ادارهٔ استخبارات پاکستان (ISI) را به عنوان لوی درستیز اردوی این کشور معرفی کرد.
عاصم منیر در نشست کابینهٔ پاکستان از میان شش نفر از جنرالان پیشنهاد شده از سوی وزارت دفاع پاکستان، به جای جنرال قمر جاوید باجوه که قرار است هفتهٔ آینده بازنشسته شود، به عنوان لوی درستیز انتخاب شد.
خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان این تصمیم را در بیانیهای پس از نشست کابینه اعلام کرد و گفت که تقرر آقای منیر برای تایید به عارف علوی، رییس جمهور پاکستان فرستاده شده است.
عاصم منیر که به تاریخ ۲۹ نومبر در مراسمی در شهر راولپندی فرماندهی اردوی پاکستان را از باجوه به عهده خواهد گرفت، در گذشته، افزون بر ریاست ادارهٔ استخبارات پاکستان، فرماندهی نیروهای پاکستانی را در مرز با افغانستان و هند نیز برعهده داشته است.
نامزدی منیر به سمت جدید در حالی صورت میگیرد که اردوی پاکستان به خاطر دخالت در امور سیاسی کشور سخت در معرض انتقاد عامه به ویژه عمران خان، صدراعظم پیشین پاکستان قرار دارد.
آقای خان ادعا کرده است که شهباز شریف و جنرال باجوه در تبانی با ایالات متحده تلاش کردند تا حکومت او را از طریق رای عدم اعتماد پارلمان سرنگون کنند که موفق هم شدند. اما خان هیچ مدرکی برای اثبات ادعاهای خود ارایه نکرده است.
جنرال باجوه روز چهارشنبه، در آخرین سخنرانی تلویزیونی رسماً اتهامات خان را رد کرد، اما اعتراف کرد که اردوی پاکستان برای دههها در امور سیاست ملی مداخله کرده است. او گفت که اردوی پاکستان تصمیم گرفته است که از این پس در مسایل سیاسی کشور مداخله نکند.
اما مایکل کوگلمن، رییس انستیتیوت جنوب آسیا در کانون فکری و پژوهشی وودرو ویلسن در واشنگتن در باره ادعاهای باجوه گفت: "این نهاد [اردوی پاکستان] برای مدت طولانی در بافت سیاسی پاکستان جا افتاده است که مهندسی کردن چنین تغییر جدی تقریباً غیرممکن است."
پاکستان از زمان کسب استقلال در سال ۱۹۴۷، چهار کودتای نظامی علیه حکومتهای منتخب ملکی را تجربه کرده است که منجر به بیش از سه دهه حکومت دیکتاتوری شده است.
باجوه در سال ۲۰۱۶ برای یک دوره سه ساله لوی درستیز اردو شد و در سال ۲۰۱۹ توسط عمران خان صدراعظم وقت به مدت سه سال دیگر در این سمت تمدید شد.