مسوولان صحی و شماری از باشندگان ولایت تخار میگویند که کمپاین خانه به خانۀ واکسین پولیو باید از سر گرفته شود، زیرا در مقایسه با کمپاین مسجد به مسجد نتایج بهتر را در پی داشته است.
عبدالقهار احمدی، رییس صحت عامۀ حکومت طالبان در ولایت تخار گفت که کمپاین خانه به خانۀ واکسین پولیو در مقایسه با واکسین مسجد به مسجد موثر تر است، زیرا در آن شماری زیادی کودکان واکسین میشود.
احمدی به صدای امریکا گفت: "در کمپاین مسجد به مسجد ولایت تخار تقریباً صدهزار کودک از واکسین باز مانده است. در صورتی که به این معضل رسیدگی لازم صورت نگیرد، امکان دارد شماری زیادی از کودکان بازمانده از واکسین به بیماری پولیو مبتلا شوند."
داکتر هدایت غفوری، مسوول برنامۀ معافیت کتلوی ریاست صحت عامۀ تخار نیز گفت که کمپاین مسجد به مسجد در این ولایت از موثریت چندانی برخوردار نبوده و آنها تلاش میکنند در هماهنگی با نهادهای همکار مبارزه با پولیو کمپاین خانه به خانه را راه اندازی کنند، تا هیچ کودکی از واکسین باز نماند.
از سوی دیگر، شماری از باشندگان ولایت تخار نیز از کمپاین مسجد به مسجد راضی به نظر نمیرسند.
سودابه، یک تن از باشندگان ولایت تخار به صدای امریکا گفت: "کمپاین مسجد به مسجد موثر نیست، زیرا در آن تمام کودکان واکسین نمیشود. تقاضای ما از مسوولان صحت عامه این است تا تطبیق خانه به خانۀ واکسین پولیو را از سر گیرند."
ملالی، باشندۀ دیگری ولایت تخار گفت که کمپاین مسجد به مسجد نتایج قناعت بخش به دنبال نداشته است و برای اینکه هیچ کودکی از واکسین محروم نشود، باید کمپاین خانه به خانه آغاز شود.
متخصصین صحت کودکان میگویند که بیماری پولیو درمان نداشته و خانوادهها میتوانند کودکان شان را با تطبیق واکسین از معلولیت دایمی نجات دهند.