مظاهرات خیابانی روز یکشنبه در ایران منجر به کشته شدن کم از کم ده نفر در شهرهای مختلف آن کشور شده است.
شبکه خبر تلویزیون ایران روز دوشنبه این خبر را تایید کرد اما در مورد جزئیات بیشتری ارایه نکرد.
روز شنبه نیز دو نفر در نتیجۀ اعتراضات در شهر دورود ایران کشته و شش نفر دیگر زخمی شده بود.
مظاهرات در ایران روز پنجشنبه ابتدا از مشهد با شعارهای اقتصادی و اعتراض به افزایش قیمتها آغاز شد، اما به تدریج دامنۀ آن به کرمانشاه و سایر شهرهای ایران کشانده شد.
مظاهره کنندگان در اکثر شهرها به شمول شهرهای مذهبی همچون قم، شعارهایی بر ضد نظام و علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران سر دادند.
همچنان، مظاهره کنندگان از حکومت ایران خواسته اند تا به جای درگیر شدن در جنگ سوریه و عراق به بهبود اقتصاد ایران و ایجاد مشاغل در داخل کشور تمرکز کند.
تصاویری که در شبکه های اجتماعی نشر شده است نشان می دهد که پولیس ایران روز یکشنبه برای پراگنده ساختن مظاهره کنندگان از موترهای آب پاش کار میگیرد.
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، اعتراض را حق مردم دانست اما تاکید کرد که نباید منجر به تخریب شود. او همچنین گفت که حل برخی مشکلات اقتصادی زمان میبرد.
معترضان ایرانی در شبکه های اجتماعی خواستار مظاهرات بیشتر در تهران و ۵۰ ساحۀ شهری ایران شده اند. حکومت ایران بر رسانه های اجتماعی نیز قیودات وضع کرده است. رسانه حکومتی ایران خبر داد که دسترسی به اپلیکشن های انستاگرام و تلیگرام در تیلیفون های موبایل محدود شده است.
ایالات متحدۀ امریکا از روز دوم این اعتراضها بیانیههایی درحمایت از مردم ایران و خواستهای مظاهره کنندگان صادر کرده است.
همچنان شماری از چهره های سرشناس کانگرس امریکا نیز خواستار ایستادگی حکومت امریکا در کنار مردم ایران شده اند.
مخالفان جمهوری اسلامی به شمول شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی از اعتراض گستردۀ مردم ایران استقبال کرده اند.
پس از اعتراضات به خاطر انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران، در سال ۲۰۰۹ این بزرگترین آشوب در ایران می باشد.