لینک های دسترسی

Breaking News

ترمپ در کانگرس ایالات متحده خطابه ایراد می‌کند


دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده، سه‌شنبه شب چهارم مارچ (۱۴حوت) سخنرانی سالانۀ خود را در کانگرس امریکا ایراد می‌کند.

این سخنرانی سالانه به طور معمول موقعیتی را در اختیار روسای جمهور امریکا قرار می‌دهد تا پالیسی‌ها و دستاوردهای داخلی خود را تشریح کنند.

سخنرانی سالانۀ "وضعیت کشور " این فرصت را برای رییس جمهور ترمپ فراهم می‌کند تا چشم‌انداز خود را برای اقتصاد امریکا و سیاست‌ وی در قبال مهاجرت و همچنین سیاست خارجی‌اش بیان کند.

ترمپ همچنین در مورد تصمیم‌های خود برای کاهش نیروی کار در ادارات فدرال و سیاست واشنگتن در قبال جنگ اوکراین صحبت کرده و رویکرد خود دفاع خواهد کرد. همچنین انتظار می‌رود رییس جمهور ترمپ در سخنرانی خود به آتش‌بس در غزه اشاره کند.

در این میان، مهمترین موضوع برای دونالد ترمپ، متحد کردن جمهوریخواهان در سنا و مجلس نمایندگان امریکا برای تصویب بودجه‌ دولت ایالات متحده پس از ضرب‌الاجل ۱۴ مارچ خواهد بود.

جمهوری‌خواهان که اکثریت را در هر دو مجلس در دست دارند، در برخی موارد از جمله در مورد برنامه بیمه صحی دولتی (مدیکید) اختلاف نظر دارند.

ترمپ خواستار "یک لایحه بزرگ و زیبا " برای تامین بودجۀ برنامۀپالیسی داخلی خود شده است.

مایک جانسن، رییس مجلس نمایندگان کانگرس ایالت متحده، هفته گذشته به خبرنگاران گفت: "کار دشواری در پیش رو داریم، اما دستور کار 'امریکا نخست' را اجرا خواهیم کرد."

در این حال، ترمپ همچنین در سخنرانی خود در کانگرس احتمالاً در مورد اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی ایالات متحده از سایر کشورها صحبت خواهد کرد.

ترمپ روز دوشنبه ۱۳ حوت از وضع تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای وارداتی از کانادا و مکسیکو خبر داد و گفت: "اعمال این تعرفه‌ها از روز سه‌شنبه اجرایی خواهد شد."

رییس جمهور ترمپ در ماه فبروری بر واردات از چین نیز تعرفه ۱۰ درصدی وضع کرده بود. او روز دوشنبه تاکید کرد که این تعرفه روز سه‌شنبه دو برابر خواهد شد و به ۲۰ درصد خواهد رسید.

در همین حال، وزارت تجارت چین روز سه‌شنبه اعلام کرد که در واکنش به این اقدام، تعرفه‌هایی تا ۱۵ درصد را بر واردات این کشور از ایالات متحده تعیین کرده است.

همچنین جستن ترودو، صدراعظم کانادا، روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور از روز سه‌شنبه تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر کالاهای وارداتی از امریکا اعمال خواهد کرد.

گروه

XS
SM
MD
LG