رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه روز شنبه گفت که او جریان ثبت شدۀ قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار عربستان سعودی را با بریتانیا، فرانسه، آلمان، عربستان سعودی و ایالات متحده شریک ساخته است.
تاکنون هیچ یک از این پنج کشور، تسلیم گیری نوار ثبت شده از جریان قتل خاشقجی را تایید نکرده اند.
داوود چاووشاوغلو، وزیر خارجۀ ترکیه در اوایل هفتۀ روان گفته بود که حکومت آنان معلومات بیشتری در بارۀ کشته شدن آقای خاشقجی در دست داشته و احتمالاَ پس از تکمیل تحقیقات شان، شواهد در دست داشته را علنی خواهند ساخت.
در همین حال، دونالد ترمپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز شنبه با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در پاریس، پایتخت فرانسه، توافق کرد تا عربستان سعودی باید "روشنی کامل" در مورد قتل آقای خاشقجی بی اندازد. رهبران امریکا و فرانسه همچنین تاکید کردند که موضوع قتل آقای خاشقجی نباید بیش از این ثبات شرق میانه را به مخاطره بی اندازد.
قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد عربستان سعودی، انتقاد های شدید بین المللی را در پی داشته و باعث درد سر دولت سلطنتی آن کشور شده است.
آقای خاشقجی به تاریخ دوم اکتوبر ۲۰۱۸ به منظور اخذ اسناد ازدواج وارد قونسلگری عربستان سعودی در شهر استانبول ترکیه شد و در همان جا به قتل رسید.
حکومت ترکیه پس از آن اعلام کرد که اسناد و شواهدی را در دست دارد که نشاندهندۀ قتل آقای خاشقجی در قونسلگری عربستان در شهر استانبول است. ریاض در وهلۀ نخست، ادعای مقامات ترکی را رد کرد، اما پس از گذشته حدود دو هفته فشار های دوامدار بین المللی، به تدریج تایید کرد که این روزنامه به گونۀ عمدی در قونسلگری آن کشور در شهر استانبول به قتل رسیده است.
اما اقرار مقامات سعودی مبنی بر قتل عمد آقای خاشقجی فشار بین المللی را بر ریاض کاهش نداد و هنوز این کشور شاهی با فشار های بین المللی به خصوص از سوی برخی کشور های غربی مانند بریتانیا، فرانسه، آلمان و تا اندازۀ ایالات متحده مواجه است.