ایالات متحده به عنوان کشوری که بیشترین شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کروناویروس را در جهان دارد، تا صبح چهارشنبه ۲۹ اپریل (دهم ثور) از ابتلای یک میلیون و ۱۲۶۰۰ نفر و مرگ ۵۸۳۵۵ هزار نفر در اثر ابتلا به کووید۱۹ گزارش داده است.
این در حالی است که شماری از ایالتهای امریکا در صدد اند تا برخی محدودیتهایی را که به خاطر جلوگیری از انتشار کروناویروس نافذ شده بود، لغو کنند و رفته رفته فعالیتهای اقتصادی را از سر گیرند.
بر اساس آماری که پوهنتون جانس هاپکینز امریکا نشر کرده است، تا صبح چهارشنبه ۲۹ اپریل شمار مبتلایان کروناویروس در جهان به بیش از ۳.۱۳ میلیون نفر و مرگ ناشی از این بیماری نزدیک به ۲۱۸ هزار نفر رسیده است.
همچنین آمار از شفایابی حدود ۹۴۰ هزار نفر در سراسر جهان پس از ابتلا به کووید۱۹ خبرداده است.
پس از ایالات متحده، اسپانیا با ۲۳۲ هزار مورد ابتلا و ۲۳۸۲۲ هزار مرگ و میر، ایتالیا با نزدیک به ۲۰۲ هزار مورد ابتلا و ۲۷۳۵۹ مرگ، فرانسه با ۱۶۹ هزار مبتلا و ۲۳۶۹۴ مورد مرگ و بریتانیا با بیش از ۱۶۲هزار مبتلا و ۲۱۷۴۵ مورد مرگ، به ترتیب صدمه دیده ترین کشورها از همهگیری کروناویروس بوده اند.
در آلمان با آنکه شمار مبتلایان به بیش از ۱۶۰ هزار نفر رسیده است، میزان تلفات کووید۱۹ در مقایسه به همسایگان این کشوربه مراتب کمتر بوده و تا صبح امروز از ۶۳۱۴ مورد مرگ ناشی از کروناویروس در این کشور خبر داده شده است.
در چین که منشای همهگیری کووید۱۹ در جهان است، شمار مبتلایان به ۸۳۹۴۰ نفر و تلفات ناشی از آن به ۴۶۳۷ نفر رسیده است. اما گمانهزنی هایی وجود دارد که ممکن شمار مبتلایان کووید۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن در چین به مراتب بیشتر از آنچه باشد که گزارش میشود.
شمار مبتلایان به کووید۱۹ در ایران تا صبح امروز به ۹۳۶۵۷ نفر و مرگ و میر ناشی از آن به ۵۹۵۷ نفر رسیده است.
در افغانستان نیز شمار مبتلایان کروناویروس رو به افزایش است و بر اساس آخرین آمار شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در آن کشور به ۱۹۳۹ رسیده است و از آن جمله تا حال حدود ۶۰ نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.