دو حادثه در پاکستان جان ۵۱ نفر را گرفت 

در دو حادثهٔ جداگانهٔ واژگون شدن یک بس مسافربری و یک قایق در پاکستان حد اقل ۵۱ نفر جان باختند.

حادثهٔ نخست امروز ۲۹ جنوری (نهم دلو) در ایالت بلوچستان زمانی به وقوع پیوست که یک بس مسافربری از روی یک پل به یک دره سقوط کرد. تا اکنون مرگ ۴۱ نفر در اثر این رویداد تایید شده است.

در حادثهٔ دوم حد اقل ۱۰ نفر زمانی جان باختند که یک قایق حامل دانش‌آموزان در ایالت خیبرپختونخواه واژگون شد.

حمزه انجم، یک مقام محلی در شهر بیلا در ایالت بلوچستان گفت که این بس در یک ساحهٔ دور افتاده سقوط کرده و وضعیت قربانیان آن به حدی خراب است که شناسایی آنان غیر ممکن است.

انجم افزود که جسد ۴۰ نفر از این دره انتقال یافته است. او اضافه کرد که سه نفر دیگر این رویداد زخمی شده بودند، اما یکی از آنان پیش از رسیدن به شفاخانه جان باخت و وضعیت دو تن دیگر نیز وخیم است.

یک مقام محلی گفت که برخی اجسادی که سوخته بودند، با استفاده از وسایل ثقیل از میان آهن‌های به هم پیچ‌خوردهٔ بس بیرون کشیده شدند.

اصغر رمضان، رییس خدمات نجات در محل گفت که در این بس پیپ‌های روغن نیز انتقال داده می‌شد که پس از واژگون شدن، این بس فوراً آتش گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، این بس که از کویته راهی کراچی بود ۴۸ مسافر داشت و پس از تصادم با یک پایهٔ پل به دره سقوط کرد.

مقامات گفته اند که تحقیقات در رابطه جریان دارد و قربانیان آن پس از آزمایشات دی‌ان‌ای شناسایی خواهند شد.

مقامات گفته اند که در این رویداد حد اقل سه نفر دیگر ناپدید اند و تلاش‌ها برای یافتن آنان جریان دارد.

در حادثهٔ واژگون شدن قایق، مقامات گفته اند که اجساد تمامی قربانیان بیرون کشیده شده و همهٔ آنان بین هفت تا ۱۴ سال سن داشتند. از این حادثه، حد اقل ۱۷ نفر دیگر نجات نجات داده شدند.

حادثات ترافیکی در پاکستان به یک امر معمول مبدل شده است. در ماه نومبر، ۲۰ نفر، به شمول ۱۱ کودک، زمانی کشته شدند که موتر حامل آنان به یک حفره عمیق سقوط کرد.

سازمان جهانی صحت تخمین کرده است که در سال ۲۰۱۸ بیش از ۲۷۰۰۰ نفر در پاکستان در حادثات ترافیکی کشته شدند.

عرض کم، خامه و غیرمعیاری بودن جاده‌ها به ویژه در ساحات دور افتاده و روستایی، عدم رعایت قوانین ترافیکی از سوی رانندگان از جمله عوامل عمدهٔ حادثات ترافیکی در پاکستان خوانده شده است.