محبوبیت جو بایدن در امریکا کاهش یافته است 

امریکایی‌ها نه ماه پس از آغاز کار جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده، نارضایتی خویش را از چگونگی پیشبرد امور توسط او ابراز کرده اند.

بر اساس وبسات FiveThirtyEight، در سلسلهٔ از نظرپرسی‌های ملی در جریان هفتهٔ گذشته، ۴۹.۲ در صد اشتراک کنندگان عدم رضایت شان را از چگونگی ریاست آقای بایدن ابراز داشتند.

این در حالی است که ۴۴.۵ در صد آنان گفته اند که آقای بایدن، ریاست جمهوری را به گونهٔ درست به پیش می‌برد.

پنج نظرپرسی دیگر عدم تاییدی خویش و سه نظر پرسی تاییدی خود از ۴۶مین رییس جمهور امریکا را در وبسایت RealClearPolitics ثبت کرده اند.

تحلیلگران می‌گویند که کاهش عدم تاییدی آقای بایدن در میان رای دهندگان مستقل به سرعت در حال افزایش است؛ رای دهندگانی که در انتخابات سال گذشته در پیروزی بر دونالد ترمپ،‌ رییس جمهور پیشین امریکا،‌ او را کمک کردند.

اکثر رای دهندگان در امریکا طرفدار حزب مشخص اند و فقط به نمایندهٔ حزب دموکرات یا جمهوری‌خواه رای می‌دهند.

در ماه جولای، ششمین ماه ریاست جمهوری، محبوبیت جو بایدن، نه در صد بیشتر بود، اما تا پایان ماه اگست، نظرپرسی‌ها نشان داد که نظر رای دهندگان امریکایی در مورد چگونگی کارکرد او به گونهٔ مساویانه منقسم شده بود.

پس از آن، محبوبیت‌ او بیشر کاهش یافت. تحلیلگران سیاسی دلایل مختلفی را در مورد این کاهش ارایه می‌کنند.

تحلیلگران می‌گویند که این کاهش با خروج پر از هرج و مرج نیروهای امریکایی پس از ۲۰ سال جنگ از افغانستان مصادف بود.

تحلیلگران همچنان کینه‌ورزی سیاسی در واشنگتن میان دموکرات‌ها و جمهور‌خواهان در مورد افزایش سطح وامگیری حکومت را دلیل دیگر از کاهش محبوبیت آقای بایدن عنوان کرده اند.

رییس جمهور بایدن دریافت واکسین کووید۱۹ یا آزمایش کروناویروس را در شرکت‌های جبری کرد که ۱۰۰ یا بیشتر از آن کارمند دارند، اما این دستور در برخی از بخش‌های امریکا جنجال بر انگیز بوده و شماری از شرکت‌ها هنوز آنرا عملی نکرده اند.

وبسایت نظر پرسی FiveThirtyEight گفته است که در تاریخ امریکا پس از سال ۱۹۴۵ برای علاوهٔ آقای بایدن دو رییس جمهور دیگر پس از نه ماه ریاست جمهوری،‌ سطح پایین تاییدی داشتند که یکی از آن دونالد ترمپ بود.

جین ساکی، سخنگوی قصر سفید در پاسخ به این نظرپرسی‌ها گفت که امریکا از یک دور مشکل زمانی می‌گذرد و این کشور هنوز هم با همه‌گیری کووید۱۹ در حال مبارزه است و شهروندان این کشور در مورد مصوونیت شان و صحت شان نگران اند.