بحث آزمون های مربوط به تغیر اقلیم در اندونزیا

ایالات متحده امریکا و چین بر ضرورت کار عاجل برای مقابله با آزمون های مربوط به تغیر اقلیم و آلودگی هوا ناشی از سوختاندن مواد سوختی فسیلی تاکید کردند.

جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده امریکا بر ضرورت اراده سیاسی برای جلوگیری از گرم شدن کره زمین اصرار کرد.

چین از جمله کشورهایی است که مقدار زیاد گازهای گلخانه ای تولید می کند و با امریکا یکجا هر دو از بزرگترین مستهلکین انرژی به حساب می روند.

بنابرین مقامات امریکایی می گویند که هر دو کشور پذیرفته اند تا از صعود گازها جلو گیری کرده و سعی خواهند کرد تا موثریت را در استهلاک انرژی در ساختمان ها و فابریکات صنعتی بلند برده و به سایر کشورهای جهان پیغام جدی را برسانند تا به این مشکل همین اکنون توجه صورت بگیرد.


به تعقیب موافقت با رهبران چین، جان کری به حاضرین در اندونزیا گفت که این شراکت بی نظیر با بیجنگ مثالی را در رهبری جهان بوجود خواهد آورد که نمایانگر جدی بودن مشکل تغییرات اقلیمی می باشد.

آقای کری گفت "دو کشور چین و ایالات متحده مسئول صعود ۴٠ درصد گازهای گلخانه ای درجهان می باشند. مگر این موضوع تنها به ایالات متحده امریکا و چین وابسته نیست. این مربوط به تمام کشورهای جهان در روی زمین بوده تا با استعمال انرژی پاک و سالم به این مشکل توجه کنند."

آقای کری گفت که شواهد علمی انسان ها را وا می دارد تا وارد عمل شوند. او افزود "این مشکل توانایی نیست بلکه این مشکل عدم رغبت سیاسی است که سد راه می باشد."

کاهش چهل درصدی

اتحادیه اروپایی می خواهد تا سال ٢٠٣٠ به اندازه چهل درصد در تولید گازهای خانه ای کاهش بعمل آید.

مانویل باروسو، رئیس کمسیون اروپایی می گوید که این هدف جاه طلبانه لیکن قابل دسترسی است.


باروسو افزود "این موضوع به ما نشان میدهد که این قابل بحث بوده نمی تواند که ما باید یا طرفدار محیط زیست باشیم یا اینکه از صنایع دفاع کنیم. اما باید گفت که این دو چیز در تناقض بوده نمی تواند. ازین سبب می توانیم عاقلانه هردو موضوع را یکجا بسازیم."

برخی از اعضای پارلمان اروپایی و تعدادی از محیط شناسان به این عقیده اند که کم کردن اندازه کاربن نمی تواند استعمال انرژی پاک را ترغیب کند.

جیسن اندرسن رئیس اقلیم اروپایی و پالیسی انرژی صندوق حیات وحش جهان درین مورد می گوید "ما می خواهیم که این را یقینی بسازیم که نمی خواهیم در انتقال انرژی کدام موانعی را بوجود آوریم. جاه طلبی های آنها برای انرژی قابل جبران درحقیقت باعث آهسته شدن سرعت تغیر خواهد شد، زیرا این یگانه بخشی از اقتصاد است که به خوبی درحال رشد است."


بیانیه ایراد شده از طرف جان کی ری در خصوص اقلیم در سلسله محافلی است که هدف آن کم ساختن مقدار تصاعد کاربن قبل از مذاکرات پاریس می باشد که درآن سعی بعمل می آید تا جانشینی را برای پروتوکول ١٩٩٧ کیوتو بیابند که هیچگاهی توسط ایالات متحده امریکا به تصویب نرسید.

گزارش: سکات سترن، خبرنگار صدای امریکا در جاکارتا
ترجمه: عبدالواجد عادل