کسانیکه ورزش میکنند ممکن کمردرد نشوند یا هم اگر در گذشته کمردردی داشته باشند، با تمرین بدنی از شدت درد شان کاسته شود.
بر اساس نتایج یک تحقیق جدید، کسانیکه ورزش میکنند در مقایسه با کسانیکه تمرین بدنی ندارند، ۳۳ درصد کمتر مبتلا به کمردردی میشوند. همچنان کسانیکه کمردردی دارند و ورزش میکنند، ۳۸ درصد از خطر معلولیت و ناتوانیهای ناشی از کمردردی میکاهند.
رحمان شری، پژوهشگر در انستیتیوت صحت شغلی فنلند و نویسندۀ این تحقیق گفته است که حرکات ورزشی که سبب تقویت و کشش عضلات کمر و شکم میشود، شخص را در برابر کمردردی محافظت میکند.
آقای شری در پاسخ به ایمیلی به خبرگزاری رویترز نگاشته است که "افزون بر این، ورزش و تمرینات بدنی از شدت کمردردی و ناتوانیهای ناشی از آن میکاهد".
در این تحقیق معلومات ۴۳۱۰ شرکت کننده بر اساس اطلاعات گردآوری شده از تحقیقات مشابه در جاپان، دنمارک، سویدن، کانادا، فنلند، ایتالیا، زیلاند جدید، تایلند، بریتانیا و ایالات متحده تحلیل و ارزیابی شده است.
ستیفن جورج، پژوهشگر در پوهنتون دوک ایالات متحده، که در این تحقیق دخیل نیست، بر مزایای صحت روانی ناشی از ورزش نیز تاکید دارد.
به همین سان، برونو ساراگیوتو، پژوهشگر در پوهنتون سیدنی آسترالیا، میگوید که هرگونه ورزش خالی از مفاد نیست، مگر اینکه به گفتۀ وی پیهم بوده و کم از کم هفتۀ دو و نیم ساعت وقف ورزش و تمرینات بدنی متوسط شود.
همچنان، جولی فریتز، پژوهشگر در پوهنتون یوتا در ایالات متحده، به خبرگزاری رویترز گفته است "پژوهش جدید به ما بیشتر میآموزاند که ورزش یگانه روشی است که پیهم خطر کمردردی را کم میکند و حتا کسانیکه یکبار کمردردی را تجربه کرده اند، با توسل به ورزش میتوانند از برگشت کمردردی جلوگیری کنند".