گرین برت، نظامی امریکایی، در نخستین روز سال ۲۰۱۸ میلادی در جریان عملیات در ولایت ننگرهار کشته و کم از کم چهار همقطار وی در این رودیاد زخمی شدند.
ننگرهار در سال ۲۰۱۷ مرگبارترین ولایت برای نظامیان امریکایی مستقر در افغانستان بود. از جمع ۲۱ نظامی امریکایی که سال گذشته در افغانستان کشته شد، بر اساس گزارش وزارت دفاع ایالات متحده، هفت نفر آنان در ننگرهار کشته شدند. در سال ۲۰۱۶ نیز ۱۶ نظامی امریکایی در افغانستان کشته شد.
تلفات نظامیان امریکایی در افغانستان در مقایسه با چند سال پیش به مراتب کمتر است، اما کشته شدن کم از کم هفت نظامی تنها در ننگرهار نشاندهندۀ شدت جنگ در این ولایت می باشد. در سال ۲۰۱۰ زمانیکه ۱۰۰ هزار نظامی امریکایی در افغانستان مستقر بود ۴۹۹ سرباز امریکایی در آن کشور کشته شد.
دونالد ترمپ، رئیس جمهوری ایالات متحدۀ امریکا، بر اساس استراتیژی جدید نظامی برای افغانستان، به فرماندهان امریکایی مستقر در آن کشور صلاحیت بیشتر عملیاتی داده است تا تندروان طالب و داعش را هدف قرار دهند.
نظامیان امریکایی که در کنار قوای امنیتی و دفاعی افغان از چند سال به اینسو بر ضد تندروان داعش در ولایت ننگرهار می جنگند، سال گذشته بزرگترین بم غیرهستهای را بر مواضع این گروه در ولسوالی اچین این ولایت پرتاب کرد.
جان نکلسن، فرمانده نظامیان امریکایی و ناتو در افغانستان، در ماه نوامبر گفت که قوای امریکایی از مارچ ۲۰۱۷ تا آن دم حدود ۱۴۰۰ عملیات هوایی و زمینی را بر تندروان داعش در ننگرهار انجام داده و دامنۀ حضور این گروه را از نه ولسوالی به بخشهایی از سه ولسوالی محدود کرده است.
با اینحال، هلمند و کندهار به گونۀ تاریخی مرگبارترین ولایتها برای نظامیان خارجی مستقر در افغانستان بوده است. طوریکه بر اساس آمار وبسایت iCasualties از آغاز تهاجم به رهبری ایالات متحده بر افغانستان در سال ۲۰۰۱ تا کنون بیش از ۱۵۰۰ نظامی امریکایی تنها در این دو ولایت کشته شده است.
از آغاز تهاجم به رهبری ایالات متحده بر افغانستان در سال ۲۰۰۱ تا کنون ۲۴۰۸ نظامی امریکایی در افغانستان کشته و بیش از ۲۰ هزار نظامی دیگر در این کشور زخمی شده است. همچنان حدود ۱۱۴۰ نظامی سایر کشورها از ۲۰۰۱ میلادی تا کنون در افغانستان کشته شده است.