بزرگ‌ترین ستارهٔ دنباله‌دار به سوی زمین نزدیک می‌شود 

برناردانلی - بیرنشتاین (C/2014 UN271)

تلسکوپ هبل ادارهٔ فضایی ملی ایالات متحده اندازهٔ بزرگترین ستارهٔ دنباله دار را مشخص کرد که تا اکنون توسط فضانوردان دیده شده است؛ ستاره‌ای که به گفتۀ دانشمندان به زمین نزدیکتر می‌شود.

هستۀ یخ‌بندان این ستارهٔ دنباله‌دار در حدود ۱۲۸ کیلومتر قطر داد که ۵۰ برابر بزرگتر از مرکز سایر ستاره‌های دنباله‌دار است که تا حال دیده شده است. گمان می‌رود که این ستاره در حدود ۵۰۰ تریلیون تن وزن داشته باشد که در مقایسه با سایر ستاره‌های دنباله‌دار که در نزدیکی آفتاب کشف شده است، صدهزار بار سنگین‌تر است.

این ستاره که به نام برناردانلی - بیرنشتاین (C/2014 UN271) نیز شناخته می‌شود، با سرعت بیش از ۳۵۴۰۰ کیلومتر در ساعت از یک حاشیۀ نظام شمسی به سوی مرکز آن در حرکت است.

اما زمین از آفت این ستارهٔ دنباله‌‌دار کاملاً مصوون خواهد بود. این ستاره در فاصلهٔ بیش از ۱.۶ میلیارد کیلومتر از کنار آفتاب عبور خواهد کرد و این رویداد تا سال ۲۰۳۱ اتفاق نخواهد افتاد.

در مورد این ستارهٔ دنباله‌دار از سال ۲۰۱۰ به اینسو معلومات وجود داشت، زمانی که بیش از ۴.۸ میلیارد کیلومتر از آفتاب فاصله داشت. پژوهشگران از سال ۲۰۱۰ به اینسو با استفاده از تلسکوپ‌ها در فضا و زمین در تلاش اند در مورد این ستاره بیشتر بدانند.

آنان گفته اند که این ستاره‌ دنباله‌دار کاملاً سیاه رنگ است؛ سیاهتر از ذغال.

پژوهشگران همچنان به این باور اند که این ستارهٔ دنباله‌دار از دورترین نقطهٔ نظام شمسی وارد این منظومه شده و از حد اقل یک میلیون سال به اینسو به سوی آفتاب در حرکت بوده است.

در تهیهٔ این مطلب از گزارش اندیپندنت و ناسا استفاده شده است.