ملل متحد گزارش می دهد که افزایش خشونت ها در یمن جنگ زده در دو و نیم ماه گذشته موجب شده تا بیش از ۸۵ هزار نفر در آن کشور از خانه های شان بیجا شوند.
سیسلی پولی، سخنگوی کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان، می گوید که نگرانی عمیق در مورد وضعیت زندگی بیجا شدگان وجود دارد، به خصوص آنعده افرادیکه هنوز هم در نزدیکی مناطق درگیری های مسلحانه به سر می برند.
ملل متحد گفته است از اول دسامبر ۲۰۱۷ خشونت ها در سواحل غربی شهر های الحدیه و تعز شدت یافت و ادامۀ خشونت ها موجب بیجا شده غیر نظامیان شده است.
بسیاری از غیر نظامیان که در نزدیکی شهر های ساحلی الحدیه و تعز از خانه های شان بیجا شده اند، از روی ناچاری در خانۀ دوستان و نزدیکان خود به سر می برند.
خانم پولی گفته است که "در نتیجۀ تداوم جنگ ها، اوضاع در یمن رو به وخامت است" و غیر نظامیان در معرض خطر ابتلا به امراض قرار دارند و آنان به حد اقل خدمات دسترسی ندارند."
کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان گفته است که از ماه مارچ ۲۰۱۵ به این سو، بیش از دو میلیون شهروند یمنی به دلیل جنگ در آن کشور از خانه های شان بیجا شده اند.
شهروندان یمنی پس از آن از خانه های شان بیجا شدند که ایتلاف به رهبری عربستان سعودی در مارچ ۲۰۱۳، حملات هوایی خود را در ضد شورشیان حوثی آغاز کرد.
یمن که با بزرگترین بحران بشری دست و پنجه نرم می کند، بیش از ۲۲ میلیون شهروند آن کشور به کمک های بشری نیازمند است. سازمان های کمک رسانی گفته اند که ادامۀ منازعه، اقتصاد ورشکسته، نبود خدمات و عاید، موجب می شود تا مردم آن کشور بیشتر به کمک های بشری متکی شوند.
خانم پولی می گوید که کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان نگرانی دارد که ممکن پول در دسترس نداشته باشد تا به مردم که به کمک بشری نیاز جدی دارند، کمک کند.
این سخنگوی ملل متحد می گوید که کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان برای سال ۲۰۱۸ خواهان ۲۰۰ میلیون دالر امریکایی کمک شده و تا حال فقط به سه در صد پول مورد ضرورت، تعهد صورت گرفته است.