پایگاه بگرام از ورود تا خروج قوای امریکایی

برگشت نظامیان امریکایی از یک عملیات نظامی به پایگاه بگرام در سال ۲۰۰۲

جورج بش، رییس جمهور پیشین ایالات متحده که به فرمان وی نظامیان امریکایی وارد افغانستان شدند، در مارچ ۲۰۰۶ همراه با همسرش لورا بش در پایگاه بگرام با نظامیان امریکایی دیدار کردند

دیدار بارک اوباما، رییس‌جمهور پیشین ایالات متحده از پایگاه نظامی بگرام در سال ۲۰۱۰

 پایگاه بگرام  که در دهه ۱۹۸۰ توسط اتحاد جماهیر شوروی پیشین ساخته شده بود، بزرگترین تاسیسات نظامی نیروهای امریکایی و ناتو در افغانستان محسوب می‌شد.

برگزاری جشن کرسمس در پایگاه نظامی بگرام در سال  ۲۰۱۰

برگزاری نمایشگاه صنایع دستی زنان افغان در پایگاه بگرام به مناسبت هشتم مارچ، روز جهانی زن

تجمع  مردم خشمگین در مقابل دروازهٔ ورودی پایگاه بگرام پس از منتشر شدن خبر آتش زدن و هتک حرمت به قرآن توسط نیروهای نظامی ناتو در سال ۲۰۱۲

روند خروج نیروهای امریکایی و بین المللی از افغانستان به تاریخ اول می (۱۱ ثور) به گونهٔ رسمی آغاز شد و قرار است تا ۱۱ سپتمبر امسال تکمیل شود.

دونالد ترمپ، رییس جمهور پیشین امریکا با نظامیان امریکایی در پایگاه بگرام دیدار کرد.

 انتقال تجهیزات نظامیان امریکایی از پایگاه نظامی بگرام

در دو دهۀ پسین، شماری از باشندگان افغانستان با فروش مواد دست دوم  پایگاه‌ نظامی بگرام در خارج از این پایگاه نظامی برای خود کسب و کار ایجاد کرده بودند.

نظامیان امریکایی مستقر در افغانستان، آن وسایط و تجهیزات شان را که قادر به انتقال آن نبودند و سپردن آن به نیروهای افغان نیز کارآیی نداشت، تخریب کرده و به نرخ آهن‌پاره فروختند.

 تجهیزاتی که به دلیل از کار افتادگی ارزش انتقال به امریکا یا تحویل‌دهی به قوای افغان را ندارد، تخریب و به آهن پاره مبدل شدند.

طیاره بدون سرنشین و مجهز به میزاییل در پایگاه نظامی بگرام 

نیروهای امریکایی و ناتو پایگاه نظامی بگرام را به روز جمعه دوم جولای (۱۱ سرطان) به حکومت افغانستان  تسلیم کردند.