تا حال اجساد ۳۶ تن از قربانیان این سانحه از لاشۀ طیاره پیدا شده است. شاهدان می گویند که قربانیان به اندازۀ سوخته اند که هویت آنان قابل شناخت نیست.
اعظم سهگال،رئیس پی آی ای یا خطوط هوایی بین المللی پاکستان، گفته است که قبل از اینکه طیاره تماس اش با رادار قطح گردد، پیلوت برج کنترول میدان هوایی از متوقف شدن یک ماشین طیاره آگاه کرد.
خرم رشید یک مقام ارشد پولیس پاکستان گفت که این طیاره در روستای حویلیان در ۷۵ کیلومتری شمالغرب اسلام آباد سقوط کرده است.
تا هنوز جزئیات دقیق در مورد تلفات این رویداد در دست نیست، اما وزارت داخلۀ پاکستان گروهی از امدادرسانان و متخصصان را برای بررسی رویداد و شناسایی اجساد از طریق معاینۀ DNA به ساحه فرستاده است.
گروهی از نظامیان پاکستانی با هیلیکوپترهای ارتش برای امدادرسانی به ساحه اعزام شده اند.
تلویزیون دولتی پاکستان تصاویری از محل سقوط طیاره را نشر کرد که از آن شعله های آتش به هوا زبانه میکشید و روستاییان در دور آن جمع شده بودند.
لحظاتی پیش از تایید خبر این سانحه دانیال گیلانی، سخنگوی خطوط هوایی بین المللی پاکستان گفته بود که طیارۀ نوع ART – 42 پس از برخاستن از میدان هوایی ارتباط خود را با برج کنترول از دست داد.
خطوط هوایی بین المللی پاکستان با نشر اعلامیهای ضمن ابراز تاسف از این رویداد گفته است که طیارۀ یاد شده از چترال به سمت اسلام آباد در حرکت بود.
در سال ۲۰۱۲ میلادی نیز یک طیارۀ شرکت خصوصی در نزدیکی اسلام آباد، پایتخت پاکستان، سقوط کرد که در نتیجۀ آن همه ۱۲۷ سر نشین آن جان باختند.