سازمان ملل متحد روز چهارشنبه ۳۰ نومبر (نهم قوس) اعلام کرد که نزدیک به سه چهارم افراد بالای ۱۰ سال در جهان در حال حاضر تلیفون همراه دارند که راه را برای استفاده گسترده تر انترنت باز کرده است.
اتحادیه بینالمللی مخابرات سازمان ملل متحد نخستین تخمین مالکیت منطقهای و جهانی تلیفون همراه را نشر کرده است که نشان میدهد ۷۳ درصد از جمعیت بالای ۱۰ سال جهان در سال ۲۰۲۲ تلیفون همراه داشتند.
این اتحادیه هنگام ارایه گزارش سالانه خود در مورد اتصال جهانی گفت: "تلیفونهای همراه رایج ترین دروازه برای استفاده از انترنت استند، که فیصدی مالکیت آن شاخص در دسترس بودن و دسترسی به انترنت است."
اما این نهاد ملل متحد اضافه کرد که مالکیت تلیفون نسبت به استفاده از انترنت به ویژه در کشورهای فقیر که بهای انترنت نظربه خدمات تلیفون گرانتر است، بیشتر است.
براساس گزارش اتحادیه بینالمللی مخابرات ملل متحد، مالکیت تلیفون در سالهای اخیر پیوسته رشد کرده و به گفتهٔ تیری گایگر، اقتصاددان ارشد این اتحادیه جمعیت آنلاین نیز در سال ۲۰۲۰ در نخستین سال همه گیری کووید۱۹ شاهد یک "گسترش" عظیمی بود.
به گفتهٔ این اتحادیه، مالکیت تلیفون در کشورهای ثروتمند ۹۵ در صد بوده در حالیکه این فیصدی در کشورهای کمدرآمد ۴۹ درصد میباشد.
اتحادیه بینالمللی مخابرات ملل متحد میگوید با آنکه جمعیت آنلاین در حال افزایش است و تخمین زده میشود که ۵.۳ میلیارد نفر یا ۶۶ در صد مردم در سراسر جهان از انترنت استفاده میکنند، با آنهم یک سوم کرهٔ زمین هرگز آنلاین نشده است. در گزارش آمده است که بسیاری از مردم هنوز در تاریکی دیجیتلی زندگی میکنند.
بر اساس گزارش روز چهارشنبه ملل متحد، حد اوسط قیمت جهانی خدمات انترنت برای تلیفون همراه از ۱.۹ درصد درآمد ناخالص ملی در سال گذشته به ۱.۵ درصد در حال حاضر کاهش یافته است.
با این حال، هزینه انترنت هنوز هم برای مصرفکنندگان در اکثر اقتصادهای کم درآمد بسیار بالا است و تقریباً به نه درصد تولید ناخالص ملی میرسد.
اتحادیه بینالمللی مخابرات ملل متحد از همه کشورها خواسته است تا دسترسی به انترنت نازل را تضمین کنند و هزینه آن باید کمتر از دو در صد تولید ناخالص سرانه داخلی باشد.
در گزارش این اتحادیه تفاوت جنسیتی در استفاده از انترنت نیز مشهود میباشد. براساس گزارش، ۲۵۹ میلیون زن کمتر از مردان به انترنت دسترسی دارند.