اختلافات شدید اعضای تیم انتقال دونالد ترمپ، رئیس جمهور منتخب امریکا در مورد پست وزارت خارجه آن کشور روز جمعه علنی شد.
اعضای تیم انتقال که مسؤولیت تشکیل کابینه جدید امریکا را بر عهده دارند، در مورد گزینش نامزد وزارت خارجه آن کشور به دو دسته تقسیم شده اند.
یک گروه خواستار معرفی مِت رامنی، نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ امریکا برای کرسی وزارت خارجه آن کشور می باشد در حالیکه گروه دیگر می گوید که رودولف (رودی) جولیانی، شهردار پیشین نیویارک باید نامزد وزارت خارجه باشد.
طرفداران رامنی در تیم انتقال می گویند که آقای جولیانی روابط گسترده تجارتی با کشور های خارجی دارد و این می تواند روند تایید نامزدی او توسط مجلس سنا را به مشکل مواجه کند.
آنان همچنین استدلال می کنند که جولیانی ۷۲ ساله ممکن توانایی کافی جسمی برای سفر های خارجی بیش از حد به حیث وزیر خارجه را نداشته باشد.
اما حامیان آقای جولیانی در تیم انتقال می گویند که مِت رامنی یکی از منتقدین و مخالفین سرسخت دونالد ترمپ در جریان مبارزات انتخاباتی امسال بوده است و نباید کرسی وزارت خارجه امریکا به او داده شود.
ولی دونالد ترمپ پس از ملاقات های جداگانه با رامنی و جولیانی، از هر دو ستایش بعمل آورده است.
این در حالیست که از دیوید پیتریس، رئیس پیشین اداره استخبارات مرکزی امریکا (سی آی ای) و سناتور باب کارکر، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا نیز به حیث نامزدان احتمالی وزارت خارجه امریکا یاد می شود.
گزارش های تازه در مورد بررسی نامزدی جنرال جان کیلی برای پُست وزارت خارجه امریکا توسط تیم انتقال نیز وجود دارد.
درخواست بازشماری آرا
در همین حال، جِل اشتاین، نامزد حزب سبز امریکا در انتخابات ریاست جمهوری امسال خواستار بازشماری آرا در ایالت وسکانسن شد.
مایک هاس، رئیس کمیسیون انتخابات ایالت وسکانسن گفت که خانم اشتاین روز جمعه رسماً درخواست بازشماری آرا توسط آن کمیسیون را درج کرد.
آقای مایک گفت که کمیسیون انتخابات ایالت وسکانسن اکنون آمادگی های لازم را برای بازشماری آرای انتخابات ریاست جمهوری در سراسر آن ایالت می گیرد.
جِل اشتیاین خواستار بازشماری آرا در ایالت های میشیگن و پنسلوانیا نیز شده است.
او ادعا دارد که ماشین های رای دهی در آن سه ایالت در برابر هک شدن بسیار آسیب پذیر بوده است.
دونالد ترمپ در ایالت های وسکانسن و پنسلوانیا برنده شده است.
جِل اشتاین توانسته فقط یک در صد آرای انتخابات ریاست جمهوری امریکا را بدست بیاورد و بازشماری آرای سه ایالت تاثیر چندانی روی میزان آرای او نخواهد داشت.
اما خانم اشتاین با نشر اعلامیه ای در ویب سایت خود نگاشته است که درخواست بازشماری آرا را به دلیل "حفاظت از دیموکراسی" امریکا کرده است.