پس از اعلام پیروزی دونالد ترمپ در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، رهبران جهان به ترمپ تبریک گفته و شماری از کشورها به همکاری با حکومت وی تعهد کردند.
در اوایل صبح چهارشنبه، که هنوز پیروزی ترمپ در انتخابات قطعی نشده بود، او در میان جمعی از هوادارانش در ایالت فلوریدا اعلام پیروزی کرد و در پی آن شماری از رهبران جهان در شبکههای اجتماعی به وی مبارکباد گفتند.
بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسراییل، یکی از نخستین رهبران متحد ایالات متحده بود که پیام تمجید و حمایت از "برگشت تاریخی" ترمپ را ارسال کرد که به گفتۀ وی "تعهد مجدد قوی اتحاد بزرگ میان اسراییل و امریکا" را ارایه میکند.
ولادمیر زیلینسکی، رییس جمهور اوکراین، که خواستار حمایت بیشتر ایالات متحده و غرب برای مقابلۀ کشورش در برابر تهاجم نظامی روسیه است، با دید مثبت از تعهد ترمپ به "صلح" در امور جهانی یادآوری کرد. او گفت: "این دقیقاً اصلی است که عملاً اوکراین را به صلح عادلانه نزدیک میکند. امیدوارم که با هم این کار را در عمل پیاده کنیم."
مارک روته، منشی عمومی سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو)، نیز ضمن ابراز تبریکی به ترمپ گفته است: "رهبری وی بار دیگر برای حفظ ایتلاف ما کلیدی خواهد بود. چشم به راه جهت کار با وی استم تا صلح را از ورای قوت ناتو تامین کنیم."
امانویل مکرون، رییس جمهور فرانسه، با عرض مبارکباد خطاب به به ترمپ گفته است که "با اعتقاد راسخ شما و خودم...آمادۀ همکاری استم، همانگونه که چهار سال این کار را کردیم."
کییر استارمر، صدر اعظم بریتانیا، گفته است حکومت وی "دوشادوش" در دفاع از ارزشهای مشترک آزادی و دموکراسی خواهد ایستاد. استارمر گفت: "از رشد و امنیت گرفته تا نوآوری و تکنالوژی، میدانم که روابط خاص بریتانیا-ایالات متحده به رفاه هر دو طرف در سالیان آینده ادامه خواهد یافت."
اورسلا فون درلاین، رییس کمیسیون اتحادیه اروپا، گفته است که ترمپ را به "گرمی مبارکباد" میگوید از "مشارکت واقعی" میان اتحادیه اروپا و ایالات متحده تمجید کرده است.
اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان، تعهد کرده است که برای رفاه و آزادی با ترمپ کار خواهد کرد. او در پیامی گفته است: "آلمان و ایالات متحده امریکا از دیر زمان برای ترویج رفاه و آزادی در هر دو سوی اقیانوس اتلس، با هم کار موفقانه کرده اند. برای سود شهروندان مان به انجام این کار ادامه خواهیم داد."
ماو نینگ، سخنگوی وزارت خارجۀ چین، بدون ذکر مستقیم نام ترمپ، در یک نشست روزمرۀ خبری به خبرنگاران گفت که بیجینگ آرزومند "همزیستی مسالمتآمیز" با ایالات متحده است. او گفت: "در روابط چین-ایالات متحده به رویکرد مبتنی بر اصول احترام متقابل، همزیستی مسالمتآمیز و همکاری برد-برد ادامه خواهیم داد."
ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، تا زمان نشر این گزارش پیامی به ترمپ نداده است.
شیگیرو ایشیده، صدر اعظم جاپان، به خبرنگاران گفت که آرزومند است تا "از نزدیک با آقای ترمپ کار کرده و روابط و ایتلاف جاپان-ایالات متحده را به اوج جدید" سوق دهد.
حکومت طالبان در افغانستان با نشر بیانیهای گفته است که در پرتو سیاست متوازن خارجی، امیدوار است تا حکومت آیندۀ امریکا گامهای واقعبینانه را در خصوص افغانستان بردارد.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، که کشور میزبان بزرگترین پایگاه نظامی امریکا در شرق میانه است، گفته است که دیده به راه ادامۀ همکاری با ایالات متحده برای "ترویج امنیت و ثبات" منطقه و جهان است.
رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، گفت: "به دوستم دونالد ترمپ مبارکباد میگویم...آرزومندم روابط ترکیه-ایالات متحده تقویت و بحرانها و جنگهای منطقه و جهان به ویژه موضوع فلسطینیان و جنگ روسیه-اوکراین، خاتمه یابد."
عبدالفتاح السیسی، رییس جمهور مصر، ابراز امیدواری کرده است که برگشت ترمپ به قصر سفید، منجر به تامین صلح در شرق میانه شود. السیسی در بیانیهای خطاب به ترمپ گفت: "من برایش موفقیت تمنا دارم...و منتظرم که با هم به صلح، ثبات منطقه و تقویت روابط استراتیژیک میان مصر و ایالات متحده و مردمان دوست آن دست یابیم."
نرندرا مودی، صدر اعظم هند، با ابراز "گرمترین تبریکات" به ترمپ، او را "رفیق" خطاب کرده و پیروزی وی را در انتخابات "تاریخی" خوانده است. مودی با نشر بیانیهای گفته است که دیده به راه تجدید همکاریها و تزیید موفقیتهایی است که در دور نخست ریاست جمهوری ترمپ، هند و ایالات متحده به آن دست یافته بودند.