لینک های دسترسی

Breaking News

امریکا روند طی مراحل درخواست ویزۀ خاص مهاجرت برای افغان‌ها را سهل می سازد 


وزارت امنیت داخلی ایالات متحده امروز ۱۸ جولای (۲۷ سرطان) گفت که روند طی مراحل درخواست ویزۀ خاص مهاجرت (SIV) برای افغان‌ها را سهل می‌سازد.

بر اساس معلومات این وزارت، پس از این متقاضیان این نوع ویزه تنها یک فورمه را خانه پری خواهند کرد.

انتونی بلینکن، وزیر خارجه و الیهندرو مایورکس، وزیر امنیت داخلی امریکا، با نشر اعلامیۀ مشترک گفتند که متقاضیان جدید، سر از همین هفته نیاز نخواهند داشت برای ویزۀ خاص مهاجرت فورمه های جدا گانه را خانه پری کنند.

این روند جدید که به منظور موثر ساختن این برنامه روی دست گرفته شده است در حذف موانع و کاهش معیاد زمانی درخواست‌ها کمک خواهد کرد.

پیش از این، وزارت خارجهٔ ایالات گفته بود که برای طی مراحل ویزهٔ خاص مهاجرت به افغان‌ها متعهد بوده و آنرا سرعت بخشده است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجهٔ ایالات متحده، ماه گذشته گفت: "ما کارمندان مان را افزایش داده ایم، طی مراحل درخواست‌ها را ساده ساخته و بخش‌های تکنالوژی خویش را بهبود بخشیده ایم."

این مقام وزارت خارجهٔ امریکا اضافه کرد که پس از متوقف شدن ماموریت سفارت امریکا در کابل، کارمندان بیشتر را در سفارت‌خانه‌ها و قنسولگری‌ها در کشورهای سوم به کار گماشته شده اند تا امور درخواست‌های ویزهٔ خاص مهاجرت (SIV) را به پیش ببرند.

آقای پرایس گفت که با روی دست گرفتن این اقدامات "ما در مقایسه با هر وقت دیگر، درخواست‌های بیشتر را طی مراحل می‌کنیم و مصاحبه با درخواست‌کنندگان ویزهٔ خاص مهاجرت را در هرکشور سومی که بتوانند مسافرت کنند، اولویت می‌بخشیم."

ایالات متحده در ماه جولای سال ۲۰۲۱ میلادی ۸۰۰۰ ویزهٔ خاص مهاجرت اضافی را به افغان‌ها منظور کرد که به این حساب از دسمبر سال ۲۰۱۴ به اینسو ۳۴۵۰۰ ویزه به شهروندان افغان تخیصیص داده شده است.

در سه ماه نخست سال جاری، بیش از ۱۵۰۰ پناهنده از طریق برنامه ویزه خاص مهاجرت (SIV) وارد ایالات متحده شده اند.

در جریان بیش از دو هفته عملیات تخلیه از افغانستان، بیش از ۱۲۴ هزار نفر، به شمول شهروندان خارجی، همکاران افغان قوای امریکایی و حکومت امریکا و افغان‌های آسیب‌پذیر به بیرون از افغانستان منتقل شدند.

با آن‌هم سرنوشت هزاران متقاضی ویزهٔ خاص مهاجرت که حکومت و نظامیان امریکایی را در جریان دو دههٔ گذشته کمک کرده اند و هنوز هم در افغانستان به سر می‌برند، مبهم باقی مانده است.

در تهیۀ این مطلب از گزارش رویترز استفاده شده است.

XS
SM
MD
LG