افغانستان از فیصله نامۀ ملل متحد در مورد وضعیت بیت المقدس که به حمایت از فلسطین پیشکش شده بود، حمایت کرد.
پیش از این سکرتریت نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که افغانستان و مالی حمایت خود را از فیصله نامۀ این سازمان در مورد بیت المقدس پس گرفتند.
اما دقایقی پیش از ختم مجلس، هیات گردانندۀ این نشست اعلام کرد که در شمارش رای افغانستان اشتباه شده و در واقع افغانستان به حمایت از این فیصله نامه رای داده است.
پیش نویس این فیصله نامه به حمایت از داعیۀ فلسطینیان و بر ضد تصمیم ایالات متحده مبنی بر به رسمیت شناختن بیت المقدس به صفت پایتخت اسرائیل، از سوی ترکیه و یمن تهیه شده بود.
دونالد ترمپ، رئیس جمهور ایالات متحده امریکا، هشدار داده بود که کمک های دولت اش را به کشورهایی که در مخالفت با تصمیم وی مبنی بر به رسمیت شناختن بیت المقدس به حیث پایتخت اسرائیل رای بدهند، قطع خواهد کرد. افغانستان سالانه میلیاردها دالر از امریکا کمک های مالی و انکشافی می گیرد.
در نشست اضطراری سازمان ملل متحد که روز پنجشنبه در مورد وضعیت بیت المقدس برگزار شده بود، ۱۲۸ کشور این سازمان به حمایت از این فیصله نامه که از سوی ترکیه و یمن و به حمایت از فلسطین تسوید شده بود، رای دادند.
اسرائیل برگزاری نشست مجمع عمومی ملل متحد را در مورد بیت المقدس "شرم آور" توصیف کرد.
سفیر پاکستان در ملل متحد ضمن تقبیح تصمیم ایالات متحده مبنی بر به رسمیت شناختن بیت المقدس به صفت پایتخت اسراییل از جامعۀ جهانی خواست تا به گونۀ جمعی این تصمیم را در نشست اضطراری مجمع عمومی سازمان ملل متحد رد کند.
نمایندۀ بنگله دیش در سازمان ملل متحد، حمایت خود را از اعلامیۀ سازمان همکاری اسلامی در مورد بیت المقدس اعلام کرده گفت که شرق بیت المقدس "پایتخت بلا منازعۀ" فلسطین است.
نمایندۀ ایران در سازمان ملل متحد، اسرائیل را به کشتار فلسطینیان و اشغال سرزمینهای فلسطینی متهم کرد. او گفت که اشغالگری اسرائیل محراق و خواستگاه تنشها در شرق میانه است. ایران از مردم فلسطین حمایت می کند.
نمایندۀ مالیزیا در ملل متحد، اقدام ایالات متحده را مبنی بر انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس نگران کننده توصیف کرد و از داعیۀ فلسطینیان که شرق بیت المقدس را پایتخت شان میخوانند، ابراز حمایت کرد.
ایالات متحده، اسرائیل، توگو، پالیو، ناورو، میکرونزی، جزایر مارشال، هندوراس و گواتیمالا بر ضد این فیصله نامه رای دادند. همچنان ۳۵ کشور دیگر به این فیصله نامه رای ممتنع دادند.