راهپیمایی هواداران ستاد انتخاباتی ثبات و همگرایی به رهبری عبدالله عبدالله، نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با صدور قطعنامۀ شش مادهای در شهر کابل پایان یافت.
صدها نفر از هواداران این تکت انتخاباتی تظاهرات شان را به دلیل آنچهکه "دستکاری و جعل مکرر در آرای انتخابات" گفته شده روز جمعه ۲۹ نومبر (۸ قوس) از چندین استقامت شهر کابل آغاز کرده و این اعتراضها تا ساعت ۱:۳۰ پس از چاشت جریان داشت.
در قطعنامۀ نهایی ستاد انتخاباتی ثبات و همگرایی آمده است که مردم افغانستان این بار اجازه نخواهند داد تا "دولت برخاسته از تقلب برسرنوشت شان حاکم شود."
در این قطعنامه آمده است که کمیسیون مستقل انتخابات باید به مسیر قانون، طرز العملها و لوایح انتخاباتی برگشته و به جای تمکین به خواستهای یک تیم انتخاباتی صدای مردم افغانستان را بشنود.
ستاد انتخاباتی ثبات و همگرایی افزوده است: "کمیسیون انتخابات باید فوراً ۳۰۰ هزار رای غیربایومتریک و جعلی را از دور خارج سازد و استقلالیت و بیطرفیاش را در روند انتخابات ثابت کند. در غیر آن، مسوولیت بحران سیاسی- انتخاباتی و پیامدهای آن به اعضای کمیسیون انتخابات برمیگردد."
این راهپیماهی تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد و پولیس کابل برای چندین ساعت برخی از جادههای "ساحه سبز" و به ویژه ریاست جمهوری را مسدود کرده بود.
تظاهرکنندگان از جامعه بینالمللی نیز خواستند که "با درک وضعیت ناهنجار و بحرانی" برای برگشت روند انتخابات به مسیر قانونی و اصلیاش تلاش کند.
در بخشی از این قطعنامه آمده است: "همکاران بینالمللی، نباید اجازه بدهند که افغانستان به گذشتۀ تاریک نظامهای غیرمردمی برگردد. انتخابات ۲۰۱۹، خط فاصل میان دیکتاتوری و مردمسالاری است".
این تکت انتخاباتی هشدار است که اگر کمیسیون انتخابات افغانستان به مطالبات آنان پاسخ مثبت ندهد، این تیم انتخاباتی از "تمام گزینههای مشروع، صلح آمیز و مردمی خود ادامه خواهد داد."
پیش از این کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان هرگونۀ ادعای نامزدان در مورد "عدم استقلایت" در کارهایش را رد کرده و گفت که با حفظ بیطرفی برای شفافیت انتخابات تلاش خواهد کرد.
این کمیسیون در مورد این خواستهای "ستاد انتخاباتی ثبات و همگرایی" چیزی نگفته و سخنگویان این کمیسیون از گفتگو در این مورد با صدای امریکا خودداری کرده اند.