پس از دستور اخیر وزارت امر بالمعروف و نهی از منکر طالبان مبنی بر اجباری ساختن حجاب زنان، دوکانداران فروش حجاب می گویند که قیمت فروش حجاب در بازارها افزایش یافته است.
ساغر، یکتن از دوکانداران فروش حجاب در صحبت با خبرگزاری رویترز گفت که او قبلآ هم حجاب می فروخت، ولی نه به آن اندازه که حالا خرید و فروش حجاب در مارکیتها افزایش یافته است.
او می گوید پس از وضع محدودیت ها و اجباری نمودن حجاب از سوی طالبان بالای زنان، فروشات آنها به گونهای بیسابقه افزایش یافته است.
فرشته هاشمی، مالک یک دستگاه تولید حجاب، نیز می گوید که پس از دستور طالبان مبنی بر حجاب اجباری، او سفارشهای بیشتری را در تهیه حجاب از سوی عمده فروشان دریافت کرده است. خانم هاشمی افزود که اکنون تلاش می کند تا با این عمده فروشان قرارداد نماید و در حال تهیه نمودن نمونههای حجابهای متنوع می باشد.
دستور طالبان مبنی بر حجاب اجباری، با واکنش و انتقاد تندی شماری از زنان نیز مواجه شده است. شیبا رووفی، یکتن از معلمین، می گوید که طالبان با این فرمان خود بر "هویت زنان تجاوز" کرده است و گفت که آنها میخواهند تا با این عمل "هویت زن را ناپدید" نمایند. او همچنین افزود که "هیچ زن افغان با این دستور طالبان موافق نیست."
دستور اخیر طالبان از سوی وزارت امر بالمعروف و نهی از منکر مبنی بر اجباری ساختن حجاب زنان واکنشهای گستردهای را در سطح ملی و بین المللی برانگیخته است.
برخی از کشورها از جمله ایالات متحده، سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، سازمان عفو بین المللی و دیدبان حقوق بشر در این مورد ابراز نگرانی کرده اند.
طالبان در دوره حاکمیت نخستشان بین سالهای ۱۹۹۶ تا اواخر ۲۰۰۱ میلادی نیز قیودات سختگیرانه بر زنان وضع کرده بودند. حجاب اجباری، محروم ساختن دختران و زنان از حق کار و تحصیل و عدم اجازهٔ بیرون شدن از خانه بدون محرم شرعی از جمله قیودات طالبان بر زنان در دوره اول حاکمیت این گروه بود؛ محدودیتهای که با مسلط شدن دو باره این گروه بر افغانستان رو به افزایش است.