رسانههای محلی ایران روز شنبه اول جون (۱۲ جوزا) گزارش دادند که مقامات آن کشور بر ''گردهمایی شبکه شیطان پرستان'' در ولایت خوزستان در جنوب غرب این کشور هجوم بردند و ۳۵ نفر را دستگیر کردند.
ایسنا، خبرگزاری رسمی ایران، از قول روح الله یاری زاده، فرمانده امنیت منطقه دزفول ولایت خوزستان، گزارش داده است که ''در پی وصول گزارش مبنی بر برپایی گردهمایی شبکه شیطان پرستی، ماموران پولیس پس از بررسی صحت موضوع با تسلط اطلاعات و اقدامات فنی موفق به شناسایی محل برگزاری گردهمایی شدند و پس از هماهنگی با مراجع قضایی، ۳۱ مرد و ۴ زن حاضر در محل را دستگیر کردند.''
این خبرگزاری از قول پولیس همچنین گزارش داده است که ''در این گردهمایی که اعضای شبکه از ولایتها محتلف شرکت کرده بودند؛ علایم و نمادهای مختلف شیطان پرستی، مشروبات الکلی و مواد مخدر کشف و برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی ارجاع شد.''
یورش به گردهماییهای به اصطلاح "شیطان پرستان" در این کشور عمیقاً محافظهکار غیرمعمول نیست. مقامات امنیتی ایران در اغلب حالات مهمانیها یا کنسرتهایی با مصرف الکول را هدف قرار میدهند. مصرف الکول به طور گسترده در ایران ممنوع است.
پولیس در ایران در ماه می نیز بیش از ۲۵۰ نفر به شمول سه شهروند اروپای غربی را در نزدیکی تهران، پایتخت آن کشور، به اتهامات مشابه دستگیر کرد.
مقامات ایران تا اکنون درباره اتهام "شیطان پرستی" تعریف روشنی ارایه نکردهاند و در سالهای گذشته برخی از آوازخوانان و هنرمندان را به اتهام "تبلیغ شیطانپرستی" مجازات کردهاند.
در جولای ۲۰۰۹ پولیس ایران سه نفر را در شمال غرب ولایت اردبیل به اتهام "شیطان پرستی" دستگیر کرد.
در ماه می همان سال، رسانههای ایران گزارش دادند که ۱۰۴ "شیطان پرست" در یورش به کنسرتی در جنوب شهر شیراز که در آن مردم ظاهرا مشروبات الکولی می نوشیدند و "خون می مکیدند" دستگیر شدند.
پولیس ایران در سال ۲۰۰۷ میلادی نیز بر کنسرت سبک موسیقی راک و هیوی متال یورش برد و کم و بیش ۲۳۰ نفر را دستگیر کرد. مقامات محافظکار ایران با اکثریت مسلمان شیعه، کنسرت سبک موسیقی راک را شیطانی میخوانند.
گروه