لینک های دسترسی

 
کاری لیک،‌ به عنوان مشاور ارشد ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده معرفی شد
Breaking News

کاری لیک،‌ به عنوان مشاور ارشد ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده معرفی شد


کاری لیک که به عنوان مشاور ارشد ادارهٔ رسانه‌‌های جهانی ایالات متحده مقرر شده است
کاری لیک که به عنوان مشاور ارشد ادارهٔ رسانه‌‌های جهانی ایالات متحده مقرر شده است

ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده گفته است که کاری لیک، ژورنالست و سیاستمدار امریکایی، به حیث مشاور ویژه این اداره به کار آغاز خواهد کرد؛ خانم کری،‌ گزینۀ دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده برای ریاست صدای امریکا است.

لیک که از ۳۰ سال به این‌سو به عنوان روزنامه‌نگار مصروف کار بوده است، در ماه دسمبر ۲۰۲۴ از سوی دونالد ترمپ که در آن زمان رییس جمهور منتخب ایالات متحده بود، به حیث رییس صدای امریکا معرفی شد.

انتصاب خانم لیک به این سمت به کندی پیش رفته است،‌ زیرا ال برنت بوزل، نویسنده محافظه‌کار که به عنوان رییس ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده معرفی شده است، هنوز هم منتظر جلسهٔ تاییدی سنای امریکا است.

ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده همچنین منتظر انتصاب هیات دو حزبی است، هیاتی که در کنار رییس اجرایی این اداره در مسایل مانند تقرر و برکناری روسای این ادارهٔ رسانه‌ای نقش دارد.

رومن ناپولی، که در حال حاضر ریاست اجرایی ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده را بر عهده دارد،‌ ورود لیک را از طریق ارسال یک ایمیل به کارمندان این اداره اعلام کرد. امندا بنت، رییس پیشین ادارهٔ رسانه‌‌های جهانی ایالات متحده ، از سمت خود استعفا داده است.

ناپولی در این ایمیل نوشت:"لیک که برای بیش از دو دهه به حیث مجری و گزارشگر در مارکیت رسانه‌های بزرگ وظیفه انجام داده است،‌ تجربهٔ زیادی در ژورنالیزم نشراتی به وجود خواهد آورد."

ناپولی همچنین در برجسته کردن دستاوردهای لیک افزود که او با رهبران برجسته‌ای از جمله دو رییس‌ جمهور ایالات متحده مصاحبه کرده و برای گزارش‌های بین‌المللی دو جایزه امی دریافت کرده است.

در این ایمیل آمده است: "کری به عنوان یک مشاور ارشد در ادارهٔ ترمپ، ادارهٔ رسانه‌‌های جهانی ایالات متحده،‌ شبکه‌های مرتبط به آن و کمک گیرنده‌گان آن را در راستای بهینه سازی تطبیق پالیسی‌ها و استراتیژی‌های کمک خواهد."

ادارهٔ رسانه‌های جهانی ایالات متحده، چندین ادارهٔ رسانه‌ای امریکا را زیر نظارت دارد که فعالیت‌ شان بر گزارش‌دهی خبرها و مبارزه با سانسور تمرکز دارد. این رسانه‌ها مجموعاً هفته‌وار بیش از ۴۲۰ میلیون مخاطب دارند.

این اداره رسانه‌ای شامل صدای امریکا، دفتر نشراتی کیوبا، رادیوی اروپای آزاد/رادیو آزادی و چند رسانه‌ٔ دیگر می‌شود.

در کنار نظارت بر شبکه‌های مستقل رسانه‌ای، ادارهٔ رسانه‌‌های جهانی ایالات متحده به منظور حمایت از آزادی و دموکراسی ماموریت اطلاع‌رسانی، تعامل و ارتباط دادن مردم را در سراسر جهان دارد.

پیش از این،‌کری لیک، گزینۀ دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده برای ریاست صدای امریکا، گفته بود که صدای امریکا می‌تواند به صفت "حربۀ واقعیت" در جنگ جاری معلوماتی کار گرفته شود.

لیک در کنفرانس عمل سیاسی محافظه‌کاران که به تاریخ ۲۲ فبروری پایان یافت، گفت: "صدای امریکا قدرت نرم برای امریکا است. برخی افراد خواستار انسداد آن شده اند، و با وجود همه فسادی که شاهد آن هستیم، باورمندم که ارزش آن را دارد که برای حفظ آن [صدای امریکا] تلاش شود."

صدای امریکا، نهادی که از سوی حکومت ایالات متحده تمویل می‌شود، بزرگترین سازمان چندرسانه‌ای خبری بین‌المللی امریکا است که نزدیک به ۵۰ زبان به شمول زبان‌های دری و پشتو نشرات داشته و هفته وار بیش از ۳۵۴ میلیون مخاطب دارد.

صدای امریکا که در سال ۱۹۴۲ تاسیس شد، اکنون از طریق شبکه‌های دیجیتلی، تلویزیونی و رادیویی در سرتاسر جهان به مخاطبان خود اطلاع‌رسانی می‌کند.

گروه

XS
SM
MD
LG