اورسلا واندرلین، رییس کمیسیون اتحادیهٔ اروپا میگوید که این اتحادیه گروه طالبان را به رسمیت نشناخته و با آنان مذاکره سیاسی نمیکند.
خانم واندرلین پس از بازدید از یک مرکز پذیرایی تخلیه شدگان افغان گفت: "ما به خوبی سخنان طالبان را میشنویم، اما آنان را بیش از هر چیز دیگر با اعمال و نیت شان قضاوت میکنیم."
رییس کمیسیون اتحادیهٔ اروپا گفت که پیشنهاد میکند تا کمکهای بشردوستانه اتحادیه اروپا به افغانستان افزایش یابد. اتحادیه اروپا امسال ۶۷ میلیون دالر کمک های بشردوستانه را برای افغانستان اختصاص داده است.
او گفت که کمک های توسعهای اتحادیه اروپا با احترام به حقوق بشر، رفتار خوب با اقلیتها و احترام به حقوق زنان و دختران مرتبط است.
مقامات امریکایی گفته اند که اردوی این کشور برای نجات بیش از ۱۶۰ شهروند امریکا از افغانستان که نمیتوانستند خود را به میدان هوایی کابل برسانند، چندین بال هلیکوپتر فرستاده است.
فرانسپرس گزارش داده است این اقدام نشان میدهد که نیروهای امریکایی مایل اند برای نجات افرادی که میخواهند از افغانستان بیرون شوند، فراتر از ساحهٔ بروند که توسط امریکا مصوون نگهداشته شده است.
حکومت ایالات متحده با افغانستان متعهد است. سفارت امریکا در یک تویت نوشته است که جان بس، سفیر پیشین ایالات متحده در افغانستان به کابل برگشته است تا به روند خروج هزاران شهروند امریکا، شهروند افغانستان و همکاران پیشین آنان کمک کند.
خبر گزاری های فرانس پرس و رویترز گزارش داده اند که ملا عبدالغنی برادر، معاون گروه طالبان روز شنبه ۲۱ اگست (۳۰ اسد) برای گفتگو در مورد ایجاد حکومت جدید "همه شمول" در افغانستان وارد کابل شد.
این آژانسهای خبری از مقامات ارشد طالبان گزارش داده که گفته اند ملا برادر با "رهبران و سیاسیون جهادی برای تشکیل حکومت همهشمول" دیدار خواهد کرد.