میرزاعلی و همسراش تلاش میکردند از ازدحام در بیرون از محوطه میدان کابل عبور کرده و داخل میدان شوند. در این وقت یک سرباز امریکایی به آنان پیشنهاد کمک میکند و آنان کودک دو ماهه خود "سهیل" را به او تسلیم میکنند تا در ازدحام آسیب نبیند.
آنان فکر میکردند که از دروازه میدان فقط پنج متر فاصله دارند و زود به آنجا خواهند رسید.
ولی میرزاعلی میگوید درهمین وقت طالبان افرادی را که در نزدیک دروازه میدان تجمع کرده بودند، عقب راندند. اعضای دیگر خانوادهٔ او نیم ساعت پس توانستند وارد محوطه میدان هوایی شوند. اما سهیل را نیافتند.
میرزاعلی که ده سال به حیث محافظ سفارت امریکا درکابل کار کرده است، سراسیمه به جستجوی پسر گمشده اش آغاز کرد. او گفت یک افسر نظامی به او گفت که سهیل ممکن به ساحه مخصوص کودکان انتقال داده شده باشد، اما هیچ نشانهٔ از سهیل در هیچ جایی دیده نشد.
میرزاعلی گفت که یک کارمند ملکی میدان هوایی برایش گفت ممکن سهیل به خارج فرستاده شده باشد. به خاطریکه آنان اینجا امکانات نگهداری کودکان را ندارند. میرزاعلی ۳۵ ساله، همسرش، ثریا ۳۲ ساله و فرزندان دیگر شان که ۱۷، ۹ ،۶ و ۳ سال عمردارند در یک طیاره نخست به قطر، سپس آلمان و سرانجام به یک پایگاه نظامی امریکایی در ایالت تکزاس منتقل شدند.
میرزاعلی گفته است که او دید که خانوادهای دیگر نیز کودکان شان را به سربازان امریکایی سپردند. عکس یک کودک خورد سال که به یک سرباز امریکایی تحویل داده میشود و از سر سیم خاردار بالا برده میشود در رسانه های اجتماعی زیاد دست به دست شد. این کودک سپس با خانواده اش یکجا شد.
اما او میگوید از زمان که پسرش ناپدید شده، زندگی برایش بسیار تلخ شده است. با هر کارمند خیریه و یا مقام امریکایی که روبرو میشود در مورد پسر گمشده اش میپرسد.
یک گروه حامی پناهجویان افغان یک اعلان ( کودک ناپدیدشده) را با عکس سهیل ساخته و در شبکههای اجتماعی به این امید نشر کرده اند تا بتوانند او را دریابند.
یک مقام حکومت امریکا که با این قضیه آشنایی دارد گفته است که به شمول پایگاهای نظامی امریکا، تاسیسات امریکا در بیرون از امریکا به ادارات مربوط در مورد این قضیه خبرداده شده است.
او بدون ذکر نامش گفت:" این کودک برای آخرین بار زمانی دیده شد که درجریان هرج ومرج در میدان هوایی کابل به یک عسکر امریکایی تسلیم داده شد. باتاسف که هیچکس اورا پیداکرده نمیتواند."
سخنگوی وزارت دفاع امریکا و سخنگوی وزارت امنیت داخلی امریکا که هماهنگ کننده اسکان مجدد پناهجویان افغان اند، پرسشهای مطرح شده در این مورد را به وزارت خارجه ایالات متحده راجع کردند، اما وزارت خارجه امریکا به پرسشهای خبررسانی رویترز دراین مورد پاسخ ارایه نکرد.
عملیات تخلیهٔ نظامی از کابل که به دنبال سقوط کابل بدست طالبان به تاریخ ۱۵ اگست آغاز شد و با خروج کامل نیروهای امریکایی از افغانستان پایان یافت، بابی نظمی و تلفات جانی همراه بود.
در حمله گروه داعش بالای میدان هوایی کابل ۱۳ سرباز امریکایی و بیش از صد افغان کشته شدند. در جریان این عملیات بیش از ۱۲۴ هزار نفر از افغانستان بیرون کشیده شدند که بیشتر شان پناهجویان افغان بودند.