لینک های دسترسی

Breaking News

غنی: خیال واهیی وجود دارد که جاده های آلمان از طلا فرش است


President Ghani
President Ghani

محمد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان، اخیراً گفته است که در میان شماری از جوانان افغان "خیالی واهی" وجود دارد که گویا جاده های آلمان از طلا فرش است.

رئیس جمهور غنی در مصاحبه ای با یک رسانۀ آلمانی موسوم به Bild خطاب به جوانان افغان گفته است که جاده های آلمان از طلا فرش نیست.

آقای غنی در این مصاحبه همچنین گفته است آنعده از جوانان افغان که می توانند بخش از طبقۀ متوسط باشند و از فرصت های "پر جنب و جوش کارآفرینی" در افغانستان مستفید شوند، ممکن با ترک کشور شان مجبور شوند به "کار شاقه و فزیکی" رو بیاورند.

رئیس جمهور افغانستان همچنین در مورد خطرات مهاجرت جوانان افغان از طریق قاچاقبران انسان نیز هشدار داده و تاکید کرده است که "همان مردمی که مواد مخدر را قاچاق می کنند، انسان و اسلحه را نیز قاچاق می کنند."

رئیس جمهور غنی گفته است که قاچاقبران انسان، مهاجرین را در بحر و دشت ها رها می کنند و آنان را مورد تاراج قرار می دهند.

آقای غنی در مورد گفت که "نیاز است تا به این مشکل رسیدگی شود. نمی خواهیم تا مردم خود را [به خارج] بفرستیم؛ می خواهیم کالا های [تجارتی] خود را صادر کنیم."

آقای غنی همچنین گفته است که آلمان بزرگترین مشتری جلغوزه در جهان است و افغانستان در سال گذشته بزرگترین محصولات جلغوزه را در جهان داشت، اما بدون اینکه جلغوزۀ خام در افغانستان پروسس شود، به خارج از آن کشور قاچاق شد.

نقش افغان ها در رفاه آلمان

رئیس جمهور افغانستان با اشاره به جرایم که توسط شماری معدودی از مهاجرین افغان در آلمان صورت گرفته است گفت که حکومت و مردم آلمان نباید به خاطر عملکرد " دو یا سه فرد یک ملت را محکوم کنند."

رئیس جمهور غنی در این مصاحبه تاکید کرده است که در مقابل هر مهاجر افغان که احتمالاً مرتکب جرم در آلمان شده است، صد ها مهاجر دیگر افغان به شمول داکتران و دانشمندان در رشته های مختلف موجب رفاه در آن کشور شده اند.

اخراج اجباری پناهجویان افغان از آلمان موجب اعتراض در آلمان نیز شده است
اخراج اجباری پناهجویان افغان از آلمان موجب اعتراض در آلمان نیز شده است

آقای غنی ضمن سپاسگزاری از مهمان نوازی مردم آلمان از افغان های مهاجر در دهۀ ۱۹۸۰ میلادی گفت که مردم آلمان "دروازه و قلب های" خود را به روی مهاجرین افغان در آن زمان باز کردند و "نتیجۀ آن، یکی از قابل ملاحظه ترین تولیدات سرمایه انسانی در روی زمین بود."

رئیس جمهور افغانستان تاکید کرد که آلمان برای وی به مثابۀ "مشعل امید، مشعل ادغام اجتماعی، رشد اقتصادی و محبت نسبت به انسان ها" است.

رئیس جمهور افغانستان در مورد مباحث داغ مهاجرت که در آلمان حکمفرما است، همچنین گفته است که میزان تولدات در اروپا به شمول آلمان با پالیسی های اجتماعی آن توازن ندارد و تاکید کرده است که آلمان به "نیرو بشری" نیاز دارد، زیرا شماری کسانیکه در آلمان کار می کنند در مقایسه با کسانیکه باز نشسته شده اند، در تعادل نیست.

آقای غنی گفته است که اقدام انگلا مرکل، صدارعظم آلمان در سال ۲۰۱۵ میلادی مبنی بر پذیرش مهاجرین یک "تصمیم منطقی" بود.

اظهارات رئیس جمهور افغانستان در مورد مهاجرین افغان در آلمان در حالی صورت گرفته است که در دو سال گذشته، حکومت آلمان، حدود ۱۵۰ پناهجوی افغان را که درخواست پناهندگی شان در آن کشور رد شد، از آن آلمان اخراج کرده است.

وضعیت بد اقتصادی و گسترش ناامنی، از عوامل عمدۀ است که در سال های اخیر حدود ۳۰۰ هزار أفغان به ویژه جوانان، کشور شان را ترک کردند.

اما رئیس جمهور افغانستان در مصاحبه با این رسانۀ آلمانی گفته است که "تعریف مصونیت در افغانستان بسیار دشوار است."

آقای غنی در این مصاحبه با اشاره با حملات راکتی در روز اول عید قربان گفت که "به تاریخ ۲۱ آگست از مسجد آمدم و راکت به قصر می بارید. آیا فرار کردم؟ آیا حرکت عجیب و غریب کردم؟ به میز خطابه رفتم؛ توضیحات دادم، تایید کردم که راکت میاید، اما [راکت پراگنی] اقدامات ام را محدود نمی کند."

XS
SM
MD
LG