لینک های دسترسی

Breaking News

افتتاح 'میکانیزم ملی رجعت دهی' بانک معلومات قاچاق انسان در کابل


مرکز و بانک معلوماتی آنلاین مبارزه با قاچاق انسان و قاچاق مهاجرین بنام «میکانیزم ملی رجعت دهی» طی مراسم خاصی امروز (یک شنبه) در کابل افتتاح شد.

وزیر عدلیه افغانستان در این مراسم قربانیان قاچاق انسان را قابل ترحم خوانده گفت آنها باید حمایت شود اما از برخورد ارگان های امنیتی کشورش با قربانیان قاچاق انسان انتقاد کرد.

عبدالبصیر انور، وزیر عدلیه افغانستان در مراسم افتتاح مرکز معلومات آنلاین مبارزه با قاچاق انسان گفت که در افغانستان اظهارات مسوولان امنیتی درمورد وضعیت امنیتی کشور و گزارشهای اغراق آمیز رسانه ها بازار قاچاق انسان را رونق داده است.

انور گفت "عنصر مهم که بازار قاچاقبران را گرم می سازد اینست که مقامات امنیتی ما ومطبوعات از بدترشدن وضع امنیتی ما اظهارت داشتند و مطبوعات او را در تایتل (عنوان) بزرگ نشراتی خود بیاورد بخاطر جلب خواننده های خود و این وسیله شود به این که در قوم و ملت ما تشویش ایجاد می کند که امنیت روز تا روز به خرابی روان است پس ما خود را شکار قاچاقچیان انسان بسازیم."

وزیر عدلیه افغانستان قربانیان قاچاق انسان را به عنوان قربانیان مافیا قابل ترحم دانسته گفت که باید حمایت شود اما برخورد نهادها و ارگان های امنیتی را نامطلوب خواند که باید اصلاح شود.

نمایندگان نهادها و ادارات متعدد بین المللی از جمله اداره بین المللی مهاجرت و اداره انکشاف بین المللی ایالت متحده نیز در مراسم افتتاح بانک معلوماتی آنلاین مبارزه با قاچاق انسان شرکت کرده بودند.

این نمایندگان ایجاد مرکز بانک اطلاعاتی آنلاین را مهم دانسته گفتند که در نبود این چنین مرکز در افغانستان دریافت کمک های لازم توسط قربانیان قاچاق انسان و یا مبارزه موثر علیه پدیده قاچاق انسان امکان نداشت.

الیزابت چیمبرز، معاون اداره انکشاف بین المللی ایالت متحده در کابل گفت که در صورت نبود مرکز معلومات، کمک به قربانیان قاچاق انسان سخت است و نیز ایجاد بانک معلوماتی در تهیه پالیسی های مبنی بر حقایق و تقویت اقدامات ضد قاچاق انسان حکومت را کمک می کند.

الیزابت گفت "به اساس گزارش سال ۲۰۱۷ وزارت امور خارجه امریکا، افغانستان به عنوان کشوری که مبدا یا منبع قاچاق انسان، معبر یا مسیر انتقال قاچاق انسان است که در آن مردان، زنان و کودکان به منظور کارگر ارزان و استفاده جنسی قاچاق می شود، بسیار مهم است."

حکومت افغانستان آمار دقیق و رسمی در مورد این مشکل ملی و بین المللی ندارد اما مشکل قاچاق انسان در افغانستان را به طور اجمالی یک مساله جدی ذکر کردند.

اکرام الله قریشی، مسوول مدیریت معلومات سازمان بین المللی مهاجرت گفت که ایالت متحده امریکا در ایجاد این بانک اطلاعاتی کمک کرده است و تمام معلومات در مورد قربانیان قاچاق انسان، قاچاقچیان و فعالیت های کمیسیون ذیربط برای استفاده عموم در وبسایت بانک اطلاعات نشر می گردد.

  • 16x9 Image

    عبدالحی ورشان - کابل

    عبدالحی ورشان از 1993 میلادی به حیث گزارشگر رادیو صدای امریکا بخش افغانستان کار می کند. ورشان از سال 2002 به حیث گزارشگر رادیو صدای امریکا در کابل کار می کند. از کارهای برجسته گزارشگری ورشان تهیه گزارش از نشست های مهم سیاسی و نظامی و نشست های بین المللی مربوط به قضیه افغانستان درکابل است. عبدالحی ورشان فارغ التحصیل ادبیات وعلوم بشری از پوهنتون کابل است.
XS
SM
MD
LG