سطح بیکاری در ایالات متحده در ماه اپریل به ۱۴.۷ در صد رسید که بلندترین رقم بیکاری در این کشور از شدیدترین زمان رکود بزرگ اقتصادی جهانی به اینسو محسوب میگردد.
سطح بیکاری امریکا در سال ۱۹۳۳ زمانی که جهان با شدیدترین رکود اقتصادی دست و گریبان بود، به ۲۴.۹ در صد رسیده بود.
بر اساس گزارش اسوشیتدپرس، ۲۰.۵ میلیون شغل تنها در ماه اپریل از بازار کار امریکا حذف شد؛ رقمی که صدمه اقتصادی ناشی از کروناویروس را برجسته میسازد.
براساس این آمار، دست آورد های ۱۱ ساله اشتغالزایی که پس از بحران اقتصادی سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ در ایالات متحده کسب شده بود، از دست رفت.
با آنهم، دونالد ترمپ، رییس جمهور ایالات متحده میگوید که این صدمه اقتصادی متصور بود، اما این وضعیت بهبود خواهد یافت.
آقای ترمپ پس از آن که وزارت کار امریکا ارقام جدید بیکاری را ارایه کرد به شبکه تلویزیونی فاکس گفت: "این کاملاً متوقع بود و تعجب آور نیست. من دوباره احیا اش میکنم."
سیر سقوط بازار کار در ایالات متحده خیلی تند است. بیکاری در ماه فبروری در مقایسه به ۵۰ سال گذشته در پایینترین سطح - ۳.۵ در صد-قرارداشت در حالی که در ماه مارچ به ۴.۴ بلند شد.
بر علاوه بیکاری، ساعات کاری در حدود ۵.۱ میلیون نفر دیگر در ماه اپریل کاهش یافت؛ به این معنی که این افراد عاید کمتر داشته و مصارف شان نیز کمتر خواهد بود که نقش عمده را در رکود اقتصاد بازی میکند.
ایالات متحدۀ امریکا بیشترین آمار مبتلایان و تلفات ناشی از کروناویروس را در جهان دارد. شمار مبتلایان کروناویروس در ایالات متحده تا صبح جمعه هشتم می به یک میلیون و ۲۵۹ هزار نفر و مرگ و میر ناشی از آن به بیش از ۷۵ هزار نفر رسیده است.
پس از ثبت نخستین واقعات بیماری ناشی از کروناویروس در شهر ووهان چین، این بیماری به سرعت در سرتاسر جهان گسترش یافته و به همهگیری مرگباری مبدل شده است.
بر اساس آمار پوهنتون جانس هاپکینز ایالات متحده تا صبح جمعه هشتم می (۱۹ ثور) بیش از سه میلیون و ۸۵۹ هزار نفر در جهان به کووید۱۹ مبتلا شده و بیش از ۲۶۹ هزار نفر در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.