چهار چوب سياسی پاکستان، آينده همکاری آن کشور را با امریکا، در مبارزه عليه دهشت افگنی، مورد شک قرار ميدهد

پرويز مشرف رئيس جمهور پاکستان، در حاليکه چهره جدي و ظاهراً عاري از هر گونه احساس داشت، از مراسم تحليف يوسف رضا گيلاني، منحيث صدر اعظم جديد پاکستان که در تحت حکمرانی آقای مشرف بيش از چهار سال را در زندان سپري کرده بود، ديده بانی نمود.

اگر بينظير بوتو کشته نمي شد، امکان داشت امروز سه شنبه براي احراز مقام صدارت حلف وفاداري ياد ميکرد.

حزب «مردم پاکستان » با موج طرفداري زياد مردم در انتخابات ماه گذشته به پيروزي رسيد.

حزب نواز شريف، صدر اعظم سابق پاکستان که بدرجه دوم قرار گرفت، بر ضد مشرف، با حزب رقيب مردم پاکستان ائتلاف نمود.

چهار چوب سياسي در حال نموی پاکستان آينده همکاری آن کشور را با ايالات متحده، در مبارزه عليه دهشت افگني مورد شک قرار ميدهد.

مامورين پاکستاني ميگويند دو مامور ارشد ايالات متحده « جان نگروپونتني» معين، و ريچرد باوچر، معاون وزارت خارجه در امور آسياي جنوبي و مرکزي، ۹۰ دقيقه را صرف صحبت و مذاکره با پرويز مشرف رئيس جمهور پاکستان کردند.

فرستاده هاي ايالات متحده همچنان با گيلاني صدر اعظم جديد پاکستان ملاقات و مذاکره نمودند. قبل بر آن، ايشان با آقای شريف، يکي از عناصر کليدی در ائتلاف جديد بر سر قدرت، ملاقات کردند.

شريف ميگويد به ديپلوماتهاي امريکائي گفته است: رئيس جمهور مشرف بيش از اين نميتواند به نمايندگي از پاکستان، به واشنگتن تضمين بدهد، زيرا عهد زمامداری يک نفری اکنون سپری شده است.

شریف میگوید: «من به ايشان بصراحت گفتم که مشرف شخصی است که ما او را يک رئيس جمهور مغاير با قانون اساسي ميدانيم. و او از حمايت و طرفداری مردم پاکستان بر خوردار نيست.»

صدر اعظم سابق پاکستان گفت هدف از تصاميم مشرف در هشت سال گذشته، رشد و ارتقای مفاد و علايق شخصی مشرف بوده و مشی ملی پاکستان اکنون از جانب پارلمان طرح ريزی خواهد شد.

يک مقابله و روياروئي بين حکومت جديد و رئيس جمهور، در زمينه قوه قضائی پاکستان در حال نمودار شدن است.

حکومت ائتلاقي عهد بسته است قضاتی را که در سال قبل از جانب رئيس جمهور از وظايف شان بر طرف شد، دوباره توظيف خواهد کرد.

اما محکمه عالی که جای قضات محکمه اسبق را گرفته است، مرخصي قضات سابق از وظايف شانرا موافق به قانون اساسي میخواند.

صدر اعظم جديد پاکستان بلادرنگ قضات خلع شده از وظايف شان را دوباره مقرر کرد. این قضات بیش از چهار ماه را در منازل شان تحت بازداشت قرار داشتند.