یک زن جوان در فاریاب تیر باران شد

People rally to call for an end to the partial government shutdown in Detroit, Michigan. As the third government shutdown of President Donald Trump's tenure continues, political pressures on Trump and the Democrats have left little room for compromise in the standoff over funding for a border wall and the economic livelihoods of some 800,000 federal workers hang in the balance.

مسوولان امنیتی در ولایت فاریاب می‌گویند که گل جان ۲۲ ساله به اتهام داشتن ارتباط تیلفونی با یک پسر در ولسولای پشتونکوت آن ولایت کشته شد.

عبدالکریم یورش سخنگوی پولیس فاریاب به صدای امریکا گفت که این زن پیش از این نیز به دلیل داشتن رابطه با چندین مرد دیگر، از خانه فرار کرده بود؛ ولی این بار پس از برگشتن به خانه اش در ساحه چقماق ولسوالى پشتونکوت از سوی مردان مسلح ناشناس تیرباران گردید.

بر اساس گفته‌های سخنگوی پولیس فاریاب شوهر این زن از چندی به این سو برای کار به ایران رفته بود.

با این حال شماری از باشندگان ولسوالی پشتونکوت فاریاب می‌گویند که این زن از سوی عبدالرحمان شمال فرمانده نیروهای خیزش مردمی کشته شده است، اما آقای شمال این گفته‌ها را رد کرده است.

حيات سرخابى قوماندان پولیس ولسوالی پشتونکوت فاریاب گفته است که این بانوی ۲۲ ساله از سوی پسران کاکایش حین برگشت به خانه به رگبار گلوله بسته شده است.

با گذشت ۴۸ ساعت از این رویداد، اما پولیس فاریاب هنوز هیچ یک از عاملان این رویداد را بازداشت نکرده است.

حفيظ فطرت مسؤول ولايتى کميسيون مستقل حقوق بشر فارياب از ادامه این گونه رویدادها و همچنان فقدان محاکمه عاملان خشونت علیه زنان ابراز نگرانی می‌کند.

پیش از این نیز یک جوان به اتهام همکاری با مخالفین در فاریاب از سوی یکی از قوماندان نیرو های خیزش مردمی در برابر چشم مردم اعدام گردیده بود.

در یک هفتۀ گذشته، این دومین رویداد خشونت علیه زنان در شمال افغانستان است.

پنج روز پیش گل‌افروز، باشندۀ ولسوالی اشکمش ولایت تخار توسط شوهر و خانوادۀ خسرش مورد شکنجه قرار گرفت و طفل شش ماهه‌اش سقط شد.

عاملان این رویداد نیز هنوز بازداشت نشده؛ اما خلیل اسیر سخنگوی پولیس تخار گفته که تعقیب متهمان از سوی نیروهای پولیس آغاز گردیده است.

این در حالی است که کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان می‌گوید، خشونت در برابر زنان افغان در شش ماه اول، نسبت به زمان مشابه در سال گذشته تا پنج درصد افزایش یافته است.

این کمیسیون عدم حاکمیت قانون و حاکم‌بودن زورمندان محلی در مناطق دور دست را از عوامل افزایش خشونت‌ها علیه زنان می‌خواند. بر اساس ارقام وزارت امور زنان در شش ماه اول امسال، بیش از ۱۲۳۵ قضیۀ خشونت در برابر زنان در این اداره به ثبت رسیده است.