در جریان ماموریت محاربوی ایالات متحده در افغانستان، اشیا و اقلام تولید شده در امریکا و کشورهای اروپایی که برای نظامیان امریکایی و ناتو وارد افغانستان شده بود، در بازارهای کابل نیز قابل دسترس بود.
یکی از این بازارها که این اقلام در آن به فروش میرسد، "بازار بوش" است.
با وجود آنکه این بازار در جریان حضور نظامیان خارجی رونق داشت، اما سه هفته پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان، رکود کرده است.
این بازار که مملو از جعبههای مشروبات غیرالکولی، کفشهای نظامی و مواد خوراکی میباشد، مرکز خرید دلخواه خارجیها تلقی میگردید.
شاکر الله، یکی از دوکاندار این بازار به آژانس خبری رويترز گفت: "زمانی که امریکاییها در افغانستان موجود بودند، اینجا می آمدند و چیزهای زیادی از ما میخریدند. حال خرید و فروش خیلی اندک اجناس و اشیای امریکایی صورت میگیرد."
نیروهای امریکايی به تاریخ ۳۰ اگست از افغانستان خارج شدند، عملیات تخلیه از کابل با بینظمی مواجه بود و در جریان آن ۱۳ سرباز امریکایی و در حدود ۱۷۰ شهروند افغان از اثر یک حمله انتحاری داعش جان باختند. حالا هم هزاران افغان و شماری از امریکاییهای باقی مانده میخواهند از افغانستان خارج شوند.
جعفر، دوکانداری دیگر بازار بوش که کمرههای عکاسی، ساعت، گوشی تلیفون و عینک میفروشد، گفت: "فروشات این روزها کاملاً متوقف شده است. مردم پول ندارند، مردم پیسه دار از وطن خارج شده اند و ما مشتری نداریم."
گفته میشود که در دهه ۱۹۸۰ میلادی زمانی که افغانستان توسط اتحاد شوروی پیشین اشغال شده بود، بازار مشابۀ به این بازار به نام بازار برژنف وجود داشت که اشیا و اجناس کهنه روسی در آن به فروش میرسید.