تاثیر روان درمانی در ترک اعتیاد به مواد مخدر

Your browser doesn’t support HTML5

​سید رحمت‌الله سجادی، یکی از روانشناسان در شفاخانه ۱۰۰۰ بستر معتادان جنگلک می‌گوید که مواد مخدر آسیب‌های فراوانی به روان مصرف کنندگانش وارد می‌کند و ترک این مواد نیازمند روان درمانی است.

سید رحمت‌الله سجادی، یکی از روانشناسان در شفاخانه ۱۰۰۰ بستر معتادان جنگلک می‌گوید که مواد مخدر آسیب‌های فراوانی به روان مصرف کنندگانش وارد می‌کند و ترک این مواد نیازمند روان درمانی است.

آقای سجادی که از پنج سال بدینسو در بخش روان درمانی معتادان کار می‌کند، می‌گوید که افراد آغشته با مخدرات دچار تنش‌های روحی و روانی می‌باشند و اگر در جریان پروسهٔ درمان، از لحاظ روانی آماده ترک اعتیاد نشوند، دوباره به مواد مخدر آغشته می‌شوند.

او گفت "مواد مخدر یک مواد سایکو اکتیف است. بیشتر روح و روان را تخریب می‌کند، و افکار انسان را با تنش روحی و روانی دچار می‌سازد، پس به این اساس مریض نیازمند تغییر افکار و رفتار است، زمانی که افکار آنان تغییر کند، رفتار آنها نیز تغییر می‌کند".

آقای سجادی همه روزه در شفاخانه درمان معتادان جنگلک شهر کابل برای معتادان مواد مخدر جلسات انفرادی و گروهی برگزار می‌کند تا آنان را از لحاظ روانی آمادهٔ ترک اعتیاد به مواد مخدر بسازد.

او می‌گوید برای این که معتادان مواد مخدر پس از ترک شفاخانه‌ها دوباره به این مواد آغشته نشود و توانایی ادغام به جامعه را داشته باشند، باید به شرکت در جلسات روان درمانی هم‌چنان ادامه بدهند و رواشناسان رفتار آنان را زیرنظر داشته باشند.