عمران خان، صدراعظم پیشین پاکستان، شام یکشنبه ۲۱ اگست (۳۰ اسد) حکومت کشورش را به مسدود کردن موقت چینل يوتيوباش متهم کرد. پس از آن که شبکهٔ های تلویزیونی در پاکستان از نشر سخنرانیهای عمران منع شدند، حزب تحریک انصاف از هوادارانش خواست سخنرانی آقای خان از چینل یوتیوب این حزب تماشا کنند.
عمران خان گفته است که حکومت کنونی پاکستان با این اقدام مانع شد تا مردم به سخنرانیاش در یک گردهمایی سیاسی گوش داده نتوانند.
ادارهٔ دولتی نظارت بر رسانهها در پاکستان ناوقت شنبه ۲۰ اگست نشر زندهٔ سخنرانی عمران خان را زیر نام "سخنان نفرت انگیز" علیه ادارات دولتی آن کشور منع قرار داد.
صدراعظم پیشین پاکستان در واکنش به این اقدام حکومت کنونی آن کشور در تویتی نوشت: "این نه تنها حمله آشکار به آزادی بیان بود بلکه ضربهای به صنعت رسانههای دیجیتل است که بر اشتغال بسیاری از شهروندان تاثیر می گذارد. آنان [مقام های حکومت پاکستان] باید بدانند، صرف نظر از اینکه چه کاری را انجام میدهند، نمی توانند خواست مردم و آزادی واقعی را سرکوب کنند."
با وجود تماس خبرگزاری رویترز، ادارهٔ مخابرات پاکستان که مقررات انترنت را نیز تنظیم و وضع می کند، تا حال در مورد اظهارات عمران تبصره نکرده است.
عمران پس از آن که در اپریل ۲۰۲۲ توسط رای عدم اعتماد پارلمان کشورش از قدرت کنار زده شد، خواهان برگزاری انتخابات جدید در پاکستان شده است.
صدراعظم پیشین پاکستان پس از برکناریاش از قدرت در گردهماییهای سراسر کشورش سخنرانیهای انتقادی ایراد کرده است.
صدراعظم پیشین پاکستان ادعا کرده است که برکناریاش از سمت صدارت نتیجهٔ یک دسیسهٔ ایالات متحده و جانشیناش شهباز شریف، بوده است. اما واشنگتن همواره داشتن هرگونه نقشی در سیاست داخلی پاکستان را رد کرده است.
با وجود آنکه آقای خان پیش از تکمیل دورهٔ صدراتاش برکنار شد، در میان جوانان پاکستانی محبوبیتاش را از دست نداده و سخنرانیهای او بیشترین بیننده را به شبکههای تلویزیونی جلب کرده و در صدر نشرات رسانههای اجتماعی در پاکستان قرار میگیرد.