افزایش سو تغذیه؛ 'کارمندان صحی افغان از پول خود به‌ بیماران دوا می‌خرند'

صندوق وجهی سازمان ملل متحد برای اطفال (یونیسف) در افغانستان از افزایش شمار کودکان مبتلا به سو تغذیه در این کشور خبر داده و به نقل از داکتران افغان گفته است که آنان از پول شخصی خود به بیماران دوا می‌خرند.

این صندوق روز یکشنبه ۱۳ فبروری (۲۴ دلو) در رشته پیام‌هایی در صفحۀ تویترش نگاشته است که با عمیق‌تر شدن بحران بشری در افغانستان، روزانه تا هشت مورد سو تغذیه حاد کودکان در شفاخانۀ صحت طفل – اندراگاندی در کابل به ثبت می‌رسد.

ملل متحد به نقل از حسینه، یکی از داکتران شفاخانۀ صحت طفل گفته است آنان تلاش دارند تا در چنین وضعیت دشوار، مردم افغانستان را کمک کنند.

خانم حسینه همچنین گفته است که بسیاری از کارمندان صحی در این کشور "فداکارانه" و با استفاده از پول شخصی خود، دارو خریدار می‌کنند تا به والدین "ناامید" کمک کنند.

این در حالی است که دو روز پیش، یونیسف از افزایش موارد سو تغذیه در افغانستان هشدار داده و گفته بود که اگر اقدامات فوری در این مورد نشود، ممکن این بیماری جان یک میلیون کودک را بگیرد.

ملل متحد افزایش موارد سو تغذیۀ کودکان در افغانستان را نگران کننده خوانده و افزوده بود که در جریان امسال از هر دو کودک افغان، یکی آن به سو تغذیۀ حاد مبتلا خواهد شد.

به گفتۀ این سازمان، ۳.۲ میلیون کودک زیر سن پنج سال تا آخر سال روان میلادی ممکن با سو تغذیۀ حاد مواجه شوند.

یونیسف گفته است که برای بهبود وضعیت زندگی افغان‌ها و به ویژه نجات جان کودکان در افغانستان تلاش خواهد کرد.

بر اساس معلومات این صندوق قرار است در سال ۲۰۲۲ میلادی، دست‌کم یک میلیون کودک مبتلا به سو تغذیه در این کشور زیر درمان قرار گیرد.