پژوهشگران روز جمعه ۲۲ نومبر (دوم قوس) گفتند که در هند از وسایل مانند کمرهها، طیارههای بیسرنشین و سایر تکنالوژیهای که برای نظارت از حیوانات مانند ببرها و فیلها فراهم شده است، جهت آزار و اذیت، ارعاب و جاسوسی بر زنان استفاده میشود.
در یک واقعهٔ فاحش، تصویر یک زن مصاب به آتیزم در حالی که لباسهایش را درمیارد توسط مردان محل در رسانههای اجتماعی نشر شد و این رویداد سبب شد تا باشندگان قریهها کمرههای نصب شده در نزدیکی محل را از بین ببرند.
یکی از باشندگان محلی به پژوهشگران گفت که "پس از تحقیر دختر قریهٔ مان به این شکل وقیحانه، هر کمرهٔ را که پیدا کردیم شکستیم و آتش زدیم."
ترشانت سیملای، پژوهشگر در پوهنتون کمبرج بریتانیا، در جریان ۱۴ ماه حدود ۲۷۰ نفری را مصاحبه کرد که در نزدیکی ساحهٔ زیست ببرها در شمال هند زندگی میکنند.
سیملای گفت که برای زنانی که در ساحه زندگی میکند، جنگل از دیر زمانی فضای از آزادی بیان بوده است، جاییکه آنان به دور از مردان و جامعهٔ محافظه کار و مردسالار در جریان جمع آوری هیزم آهنگ میسرایند، در مورد موضوعات تابو مانند سکس صحبت میکنند، مینوشند و سگرت دود میکنند.
اما نصب کمرهها و استفاده از طیارههای بیسرنشین و وسایل ضبط صدا که برای نظارت و حفاظت از حیوانات در نظر گرفته شده، نظارت مردان را در جنگل افزایش داده است.
بر اساس مطالعهٔ که توسط پژوهشگر پوهنتون کمبرج بریتانیا در ژورنال پلانگذاری و محیط زیست صورت گرفته است، در چندین مورد، درونها عمداً در نزدیکی زنان پرواز داده شده و آنان را مجبور کرده تا هیزمهای شان را به زمین بریزند و به محل مصوون فرار کنند.
در این مطالعه از یک زن محلی نقل شده که گفته است: "ما نمیتوانیم در مقابل کمرهها راه برویم یا در آن ساحه بنشینیم و دامنهای مان بالاتر از زانو باشد، میترسیم که از ما عکس گرفته شود یا به روشی اشتباه ضبط شود."
نیروهای رینجر جنگل به تحقیق کنندگان گفتند زمانی که کمره ها تصاویری از زنان و مردان را در حالی "معشوقه بازی" ضبط کند ما آنرا فوراً به پولیس اطلاع میدهیم.
برای فرار از آزار و اذیت کمرهها، زنان اکنون عمیقتر وارد جنگل میشوند، جاییکه بلندترین تراکم ببرها در جهان است.
زنان که به خاطر دفع حملات حیوانات آهنگ میسرودند، اکنون کمتر میسرایند.
سیملای گفت که یکی از زنان که از هراس کمرهها داخل ساحات نابلد جنگل شده بود، در اوایل سال جاری توسط یک ببر کشته شد.
اما یک زن دیگر از این کمرهها به سود خودش استفاده میکند. او میگوید که هرگاهی که شوهرش میخواهد وی را لت و کوب کند، او خود را در مقابل کمره قرار میدهد و شوهرش مجبور میشود از دنبالش نرود.
سیملای تاکید کرد که در مجموع "این تنکالوژیها در واقع بسیار خوب اند" و تلاشهای حفاظتی را متحول میکنند.
با آنهم، او خواستار مشورت بیشتر با جوامع محلی در مورد این تنکالوژی و همچنین شفافیت و نظارت بیشتر مقامات جنگل و آموزش حساس برای کارمندان محلی شد.