پیروزی برازیل در نخستین رقابت جام جهانی

گول سوم برازیل توسط آسکار با ضربۀ "نوک پنجه یی" وارد دروازه شد.

تیم ملی فوتبال برازیل، رقابت افتتاحیۀ خود را در برابر کروشیا با پیروزی ۳-۱ جشن گرفت.

برازیلی ها - پس از آنکه مارسلو بازیکن شماره ۶ آن تیم در دقیقۀ ۱۱ نیمۀ نخست توپ را وارد دروازۀ خود کرد – حملات شدیدی را بر دروازۀ حریف آغاز کردند تا اینکه ضربۀ نه چندان قوی نیمار، بازیکن شماره ۱۱ برازیل دروازۀ کروشیا را باز کرد.

کارشناسان پیشبینی کرده بودند که اگر کروشیا می خواهد در این رقابت پیروز گردد، باید تلاش ورزد نخستین گول را وارد دروازۀ برازیل کند. کروشیایی ها همین کار را کردند اما برتری خود را حفظ کرده نتوانستند.

دومین گول پیروزی برازیل نتیجۀ یک ضربۀ پنالتی بود که در دقیقۀ ۷۱ رقابت توسط حکم جاپانی میدان تحفه گویا به برازیل داده شد.

مهاجم برازیلی با تماس اندک که از مدافع کروشیا حاصل کرد، در محوطۀ جزا به زمین افتاد و حکم میدان هم پس از نشان دادن کارت زرد به مدافع کروشیا، حکم پنالتی را صادر کرد.

گول دوم نیمار که همه فکر کردند توسط دروازه بان مهار شد.


نیمار، توپ پنالتی را ضربه زد اما همه حاضرین ستدیوم به شمول مربی تیم برازیل نخست گمان کردند که ستیپ پلیتیکوزا دروازه بان کار کشتۀ کروشیا، توپ را مهار کرده است.

توپ پنالتی پس از برخورد به دستان پلیتیکوزا وارد دروازه شد و در نیمۀ دوم رقابت، برازیل را ۲-۱ برتری داد.

کروشیا نیز فرصت های زیادی داشت تا توپ را وارد دروازۀ برازیل کند، در حالیکه دقایقی به ختم رقابت نمانده بود، یک توپ از منطقۀ چپ میدان بالای دروازۀ برازیل بلند شد و پس از برخورد مهاجم کروشیایی که می خواست توپ را با سر ضربه زند، حکم میدان باز هم به خاطریکه سزار، دروازه بان برازیل به زمین خورد، خطا اعلام کرد.

اما ناگفته نماند که سزار نیز در همان دقایق اخیر بازی، یک ضربۀ کاری مهاجم شماره ۱۰ کروشیا را مهار کرد و نگذاشت تا نتیجه به تساوی کشانیده شود.

گول دقیقۀ ۹۱ بازی که توسط آسکار، مهاجم شماره ۱۱ برازیلی از پشت محوطۀ جزای کروشیا – آنهم با ضربۀ نوک پنجه یی – وارد دروازه شد، نتیجۀ رقابت را مشخص ساخت.
برازیل با نخستین پیروزی و کسب سه امتیاز، نخستین گام را برای صعود به دور یک بر شانزدهم برداشت.

ضعف خط دفاعی برازیل

برازیل همواره با ترکیب تهاجمی به میدان می رود و سیستم دو دفاع خط آخر، به نام سیستم برازیلی مشهور است. اما در رقابت برازیل با کروشیا معیار خط دفاعی برازیل مانند همیشه تبارز نکرد.

فرصتی که با زمین خوردن سزار از دست کروشیایی ها رفت.


دو دفاع برازیلی با وجود قد های بلند که دارند، توانمندی ضربه زدن سر و جا گیری دقیق را از خود به نمایش نگذاشتند.

کارشناسان به این باور اند که "ضعف رقابت نخست برازیل در خط دفاع می تواند در رقابت های آیندۀ گروهی و احتمالاً دور ها حذفی برای این تیم خطرناک ثابت شود."

آنچه از شکنن بودن خط دفاعی برازیل می تواند نمونۀ مثال باشد، گول خودی مارسلوی شماره ۶ برازیل است که برای نخستین بار در تاریخ فوتبال آن کشور، توپ را وارد دروازۀ خودش کرد.

رقابت دوم گروه الف میان تیم های مکسیکو و کامرون راه اندازی خواهد شد. پیروزی در این رقابت برای هر دو تیم حیاتی به شمار می رود.

کسب سه امتیاز برای مکسیکو و یا هم کامرون این فرصت را مساعد می سازد تا – حتا باوجود شکست در برابر برازیل – با پیروزی و یا هم یک مساوی در برابر کروشیا؛ به دور حذفی جام راه یابند.

رقابت های گروه ب، میان تیم های هالند – اسپانیا و آسترالیا – چلیی ساعت ۱۲:۳۰ و حوالی ۲:۳۰ شب به وقت افغانستان راه اندازی خواهد شد.

انتظار برده می شود که رقابت میان هالند و اسپانیا با نتیجۀ مساوی خاتمه یابد.